«Daugavai» minimāls zaudējums Norvēģijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē ceturtdienas vakarā Daugavpils «Daugava» viesos ar 1:2 zaudēja «Tromso IL» futbolistiem.

Jau spēles 12. minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Simens Mollers, tomēr 33. minūtē «Daugavas» gruzīnu leģionārs Mamuka Gongadze panāca izlīdzinājumu. Otrā puslaika 8. minūtē Stefens Nīstrēms vēlreiz vadībā izvirzīja «Tromso IL» komandu un šie izrādījās uzvaras vārti.

Atgādinām, ka pirms nedēļas pirmajā mačā «Daugavas» futbolisti savā laukumā piedzīvoja sakāvi ar 0:5, tādejādi divu spēļu summā Latvijas klubs piedzīvoja zaudējumu ar 1:7.

Divi citi Latvijas klubi - FK «Ventspils» un «Liepājas metalurgs» - turnīrā iesaistīsies no otrās kvalifikācijas kārtas. «Ventspils» komanda tiksies ar Soļigorskas «Shakhtyor» (Baltkrievija), bet «liepājnieki» spēlēs pret Zalcburgas «Red Bull» (Austrija).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu