«Daugavai» un «Liepājas metalurgam» smagas uzvaras virslīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Smagas uzvaras Latvijas futbola virslīgas čempionāta 20. kārtas mačos svētdien izcīnīja Daugavpils «Daugavas» un «Liepājas metalurga» komandas.

«Daugavas» futbolisti savā laukumā, divreiz atspēlējot vienu vārtu deficītu, ar 3:2 (1:2) uzvarēja JPFS/FK «Spartaks» komandu.

Mača 33. minūtē viesus vadībā izvirzīja kolumbietis Duvans Kastanjeda, bet 40. minūtē rezultātu izlīdzināja Sergejs Jašins. Pēc minūtes gan viesi atkal pārņēma vadību, kad precīzs bija cits kolumbietis Djego Agudelo. Tomēr otrajā puslaikā laukuma saimnieki tika pie diviem bezatbildes vārtiem, izraujot uzvaru - 76. minūtē 2:2 panāca Jašins, bet 81. minūtē precīzs bija Andrejs Kovaļovs.

Tikmēr «Liepājas metalurga» komanda savā laukumā ar identisku rezultātu 3:2 (2:0) pārspēja FK «Jūrmala».

Pirmajā puslaikā «liepājnieku» rindās izcēlās Vladimirs Kamešs un Valērijs Afanasjevs, bet otrā puslaika vidū Ingus Šlampe viesiem vienus vārtus atguva. Trīs minūtes vēlāk Iļja Šadčins gan mājinieku pārsvaru atjaunoja, bet gala rezultātu 84. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes panāca Artjoms Osipovs.

Kā ziņots, pirmā šīs kārtas spēle notika piektdien, kad FK «Jelgava» izbraukumā ar 1:0 pārspēja FK «Gulbene», bet sestdien Rīgas «Daugava» cīnījās neizšķirti 1:1 ar «Metta»/LU komandu.

Centrālajā 20. kārtas mačā pirmdien «Skonto» savā laukumā uzņems esošos valsts čempionus FK «Ventspils».

Šobrīd kopvērtējuma pirmajā vietā ar 43 punktiem 20 spēlēs ir Daugavpils «Daugava» un tā par septiņiem punktiem apsteidz «Skonto» komandu, kas aizvadījusi par divām spēlēm mazāk. Šīm vienībām ar 33 punktiem 18 mačos seko «Ventspils», bet ceturtajā pozīcijā ar 31 punktu 17 spēlēs ir «Liepājas metalurgs».

Piektajā vietā ar 29 punktiem 20 cīņās ir JPFS/FK «Spartaks», Rīgas «Daugavas» kontā 19 punkti 20 mačos, bet «Jūrmala» un «Gulbene» iekrājušas pa 18 punktiem. «Jelgava» ar 17 punktiem ieņem devīto pozīciju, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā vietā ar 15 punktiem ir «Metta»/LU.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu