Daugaviņam zaudējums Klotenē pret «Flyers» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Zaudējumu Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ženēvas «Servette» komanda, kas ar rezultātu 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) izbraukumā piekāpās Klotenes «Flyers» hokejistiem.

Daugaviņš savā otrajā mačā pēc elkoņa savainojuma izārstēšanas veica četrus metienus pa vārtiem, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šīs sezonas 28 cīņās Daugaviņš guvis deviņus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

Citos mačos sestdien Latvijas hokejisti laukumā nedevās.

Savainojumu turpina ārstēt Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, bet viņa pārstāvētā sacensību līdervienība Cīrihes «Lions» ar 4:1 (2:0, 2:0, 0:1) izbraukumā pieveica «EV Zug» komandu. Tāpat pie panākuma tika Elvja Merzļikina pārstāvētā «Lugano» komanda, kas ar 3:2 (1:1, 0:0, 2:1) izbraukumā pieveica «Davos» vienību, bet Ivara Punnenova pārstāvētā turnīra pastarīte Rapersvīles «Jona Lakers» ar 0:1 (0:0, 0:1, 0:0) savā laukumā atzina «Ambri-Piotta» pārākumu.

Abi jaunie vārtsargi Merzļikins un Punnenovs jau pievienojušies Latvijas U-20 izlasei ar kuru svētdien Polijā uzsāks dalību pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrā.

Turnīra kopvērtējumā «ZSC Lions» kontā ir 72 punkti 34 spēlēs, tuvāko sekotāju «Fribourg» jau apsteidzot par 12 punktiem. «Lugano» vienība ar 54 punktiem ieņem sesto vietu, par četriem punktiem apsteidzot «Servette» hokejistus, kas atrodas astotajā vietā. Tikmēr noslēdzošajā - 12.vietā - ar 23 punktiem atrodas «Jona Lakers».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu