Daugaviņš: Nezinu, kur spēlēšu nākamsezon (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš vēl nezina, kur spēlēs jaunajā sezonā, intervijā laikrakstam «Sporta Avīze» izteicās pats sportists.

Aizvadītajā sezonā Daugaviņš spēlēja trīs klubos - Rīgas «Dinamo», kā arī NHL komandās Otavas «Senators» un Bostonas «Bruins». Ar pēdējo no tām viņam bija iespēja spēlēt Stenlija kausa finālā, taču sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-4 nācās piekāpties Čikāgas «Blackhawks».

Hokejists nezina, kur aizvadīs jauno sezonu, taču Eiropas virzienā pagaidām spēlētājs neskatās. «Cerams, ka kaut kur darbu dabūšu. Gan jau kāda komanda atradīsies, pasaulē hokeja komandu ir daudz. Aģents strādā, lai es saņemtu vienvirziena līgumu, par neko citu neesmu domājis. Ceru, un it kā vajadzētu būt.»

Kā ziņots, jūlijā «Bruins» latviešu hokejistam jaunu līgumu nepiedāvāja.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā mačā Daugaviņam bija lieliska iespēja trešajā papildlaikā izraut sevi pārstāvētajai komandai uzvaru, taču raidījums bija nesekmīgs. Latvietis sarunā ar laikrakstu atklāja, ka darītu tieši tāpat, ja šāda situācija atkārtotos. «Varbūt tāda iespēja rodas vienu reizi dzīvē. Nu ir jāmet tādi goli iekšā.»

Pēc zaudējuma Stenlija kausa fināla sestajā cīņā «Bruins» hokejisti pašu trofeju īsti nemaz nav redzējuši, sacīja Daugaviņš.

Sezonas gaitā tiesības uz latviešu hokejistu Bostonas komanda pārņēma no «Senators». Otavā Daugaviņam nervi gājuši ciet. «Saproti, ka tev jāspēlē, bet neļauj. Tieši pēdējo maču Otavas rindās aizvadīju pret «Bruins». Viss gāja no rokas - guvu vārtus, nospēlēju sešpadsmit ar pusi minūtes, deviņas no tām mazākumā. Tā bija viena no manām labākajām spēlēm NHL. Nākamajā dienā atnāku uz treniņu un atkal neesmu sastāvā. Tad bez maz vai nolaidās rokas

Aģents uzbrucējam esot teicis, ka par spēlētāja pakalpojumiem esot interese no citām vienībām, turklāt «Senators» Daugaviņu izlika neaizsargāto spēlētāju sarakstā. «Bija pārliecība, ka mani paņems. Bet Otava man paliks atmiņā kā pirmais klubs, kur man deva iespēju,» pauda latvietis.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu