Daugaviņš: Pretinieki gaida no mums veco spēli

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sacījis, ka līdz pasaules čempionāta pirmajai spēlei ar Krieviju fiziskā forma tiks sasniegta nepieciešamajā līmenī.

Daugaviņš Rīgā no Otavas ieradās aprīļa beigās un ar izlasi paspēja aizvadīt vienu pārbaudes spēli. Hokejists sarunā ar «Apollo» norāda, ka pārlidojumi atstājuši nelielas sekas, taču tas netraucēs labi sagatavoties pirmajam mačam ar Krieviju.

«Domāju, ka esmu labā fiziskajā formā. Lai gan neesmu sasniedzis maksimumu, taču uz pirmo spēli viss būs kārtībā. Esmu labi izgulējies pēc ilgiem laikiem,» saka uzbrucējs, kurš pērn izlasei nepalīdzēja, jo cīnījās par Kaldera kausu AHL.

«Neteiktu, ka čempionāti viens no otra ar kaut ko atšķiras, bet šogad ir interesanti, jo izlasei ir jauns treneris un būs cits spēles stils. Kaut kas tiks pamainīts un spēlēsim agresīvāk. Pretinieki gaida no mums veco spēli un varbūt nezina, ka spēlēsim citādāk.»

«Nolans ir labs speciālists, arī labs psihologs ģērbtuvē. Viņš nebļaus un nekliegs, kad esi kļūdījies, bet tieši otrādi – paskaidros tavas kļūdas. Nevarētu teikt, ka man viņa darba stils būtu kas jauns, jo Ziemeļamerikā esmu ilgu laiku un ir nācies saskarties ar turienes speciālistiem. Pie Nolana bija diezgan viegli bija pierast,» secina Kaspars.

«Vienmēr sākumā ir labāk spēlēt pret stiprākām izlasēm, lai pierastu pie esošās gaisotnes un ieskrietos nākamajiem mačiem. Tas arī palīdz vēlāk saprast, ko var sagaidīt no citām valstsvienībām. Būs interesanti, dienu vēlāk jau ir otrā spēle un uzreiz būs jāgatavojas arī tai. Šogad komandā ir jaunas asinis, ir cīņasspars, un katram gribas sevi pierādīt. Lielākā daļa esam gados jauni, kopā esam spēlējuši un izgājuši cauri vienai hokeja skolai un domāju, ka viens otru labāk sapratīsim,» saka Daugaviņš, kuram čempionāta laikā būs iespēja satikt savus komandas biedrus no «Senators» rindām.

«Daniels Alfredsons un Ēriks Karlsons palīdzēs Zviedrijai, Milans Mihaleks čehiem, bet es - Latvijai. Sergejam Gončaram pateica, ka viņš ir drusku par vecu, lai spēlētu Krievijas izlasē un viņš nebūs Stokholmā,» nosmej uzbrucējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu