Daugavpils «Daugava» vadīs Ivans Tabanovs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Latvijas virslīgas čempionāta pagājušās sezonas trešās spēcīgākās komandas Daugavpils «Daugava» jauno galveno treneri kļuvis moldāvu speciālists Ivans Tabanovs, vēsta klubs.

45 gadus vecais Tabanovs amatā aizvietos atlaisto krievu speciālistu Ravilu Sabitovu.

Tabanovs laikā no 2009. gada aprīļa līdz 2011. gada maijam ieņēma Moldovas komandas Kišiņevas «Zimbru» galvenā trenera posteni. «Zimbru» komanda Tabanova vadībā sasniedza labus rezultātus Moldovas čempionātā, kā arī piedalījās Eirokausos.

Kā ziņots, pagājušā gada decembrī Daugavpils «Daugava» ar Sabitovu noslēdza līgumu uz vienu gadu ar iespēju abu pušu sadarbību pagarināt.

Šo sezonu Daugavpils klubs sācis samērā neveiksmīgi, pēc astoņām spēlēm ar 15 punktiem esot kopvērtējuma trešajā vietā.

Pagājušajā sezonā Daugavpils «Daugavu» vadīja bijušais PSRS izlases futbolists Leonīds Nazarenko, ar kuru līgumattiecības tika pārtrauktas pēc abpusējas vienošanās. Nazarenko Daugavpils klubu sāka vadīt pagājušā gada jūlijā īsi pēc tam, kad no «Daugavas» galvenā trenera amata kluba īpašnieku maiņas dēļ atkāpās ilgu laiku Latvijā strādājušais gruzīns Tamazs Pertija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu