Daugavpils novadā sadūrušies divi motocikli un vieglā automašīna (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vakar Daugavpils novadā sadūrās divi motociklisti un vieglā automašīna.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Daugavpils-Tilti 2.kilometrā sadūrās divi motociklisti - 1963.gadā dzimuši vīrieši un vieglā automašīna «Mazda 626», kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta abu motociklu vadītāji, no kuriem viens ar smagām traumām ievietots slimnīcas reanimācijas nodaļā, otram motociklistam ārsti konstatēja vairākus lūzumus.

Savukārt Rīgā, Lielvārdes un Gunāra Astras ielas krustojumā sadūrās kravas automašīna «Iveco», kuru vadīja 1997.gadā dzimis vīrietis un automašīna «Lada», kuru vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta automašīnas «Lada» pasažieri - 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no slimnīcas atlaists mājās un otra pasažiere - 1962.gadā dzimusi sieviete, kura ar diagnozi politrauma nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Tērvetes ielā, 1956.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford», notrieca velosipēdistu - 1981.gada dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 31 transportlīdzekļa vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem seši bijuši autovadītāji, 25 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu