Dāvināšanas laiks (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Katra cilvēka dzīve ir bagāta ar dažādiem svinīgiem un skaistiem brīžiem, kad tiek dāvinātas un saņemtas dāvanas. Šie pasākumi var būt gan publiski, godinot konkrētas cilvēku grupas, kā piemēram, tas norisinās korporatīvajos pasākumos, gan privāti, svinot dzimšanas vai vārda dienu. Tāpēc dāvinot dāvanas noteikti nevajadzētu aizmirst par skaista ziedu pušķa pasniegšanu, kas saņēmējam izraisīs smaidu un uzlabos garastāvokli. Tādēļ ir ļoti svarīgi, lai izvēlētais ziedu pušķis būtu atbilstošs situācijai un svaigs, kas noteikti izraisa jautājumu:«Kur iegādāties?».

Šādām situācijām lieliski noderēs uzņēmuma «Floimpex» pakalpojumi, kas Latvijas tirgū jau darbojas 15 gadus. Importējot ziedus no 15 dažādām valstīm, specializējoties ziedu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. Jūs noteikti laipni sagaidīs katrs šī uzņēmuma darbinieks un veltīs nepieciešamo uzmanību, lai konsultētu par vēlamo ziedu izvēli.

Uzņēmums piedāvā plašu griezto ziedu un istabas augu klāstu. «Floimpex» jūs atradīsiet arī florista veidotus ziedu pušķus, grozus, galda un interjera kompozīcijas, kā piemēram, adventes vainagus. Bet varbūt, esat sākuši plānot kāzas, korporatīvās vai privātās ballītes, kurās neiztikt bez ziedu kārtojumiem uz galdiem, telpu dekorēšanas elementiem. Šādām svinībām vai ballītēm, noteikti noderēs uzņēmumā esošā florista – dizainera Zigmunda Cepurīša pakalpojumi, kurš palīdzēs realizēt katru domu lidojumu realitātē. Florists jūs noteikti konsultēs vēlamajā ziedu izvēlē, ziedu izkārtojumos, ņemot vērā pasākuma veidu un sezonalitāti. Florists netikai izveidos vēlamos ziedu pušķus un interjer kompozīcijas, bet veiks arī to uzstādīšanu, pārvēršot parastu telpu par omulīgu un patīkamu svinību vietu. Turklāt ir iespējama izvēlēto ziedu piegāde, jebkurā ērtā laikā un vietā gan Rīgā, gan ārpus tās.

Papildus griezto ziedu tirdzniecībai, uzņēmums piedāvā arī plašu klāstu ar telpaugiem. Par kuru izvēli varat konsultēties ar floristu, kas piedāvās augus atbilstoši telpas veidam, gaisa mitrumam un apgaismojumam. Uzņēmuma pakalpojumu klāstā ir arī ofisu apzaļumošana ar telpaugiem, tādēļ ja jums ir vēlme, padarīt ikdienā pielietojamo darba telpu omulīgāku, jautājiet par iespējām uzņēmumā esošajiem speciālistiem.

«Floimpex» ziedu bāzē, par bāzes cenām, jūs atradīsiet arī plašu, no zīda veidotu mākslīgo ziedu klāstu, kā arī daudzveidīgu sveču piedāvājumu, kas noderēs gan adventes vainagiem, gan jebkurām citām kompozīcijām.

«Floimpex» mīļi gaidīs katru viesi, lai piedāvātu labāko risinājumu ziedu izvēlē ikvienam dzīves gadījumam. Lielākiem ziedu kompozīciju pasūtījumiem un ofisa telpu apzaļumošanas darbiem, ieteicama iepriekšēja rezervācija.

Aglonas iela 15, Rīga, LV – 1057

Tālrunis: 67188555

www.floimpex.lv

www.facebook.com/floimpeks

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu