Deivisa kausa dueli pret Slovākiju sāks Mārtiņš Podžus (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tenisists Mārtiņš Podžus aizvadīs pirmo maču piektdien paredzētajā Deivisa kausa Eiropas-Āfrikas zonas pirmās grupas duelī starp Latviju un mājinieci Slovākiju, kur viņam pretī stāsies Lukāšs Lacko.

Duelis starp abiem tenisistiem sāksies plkst. 16.00 pēc Latvijas laika. M. Podžus šobrīd ATP vienspēļu rangā ieņem 650. vietu, kamēr viņa pretinieks atrodas augstajā 101. pozīcijā.

Piektdien paredzēta vēl viena cīņa vienspēlēs, kurā tiksies ATP ranga 569. vietas īpašnieks Andis Juška un Martins Kližans, kurš šobrīd ir 91. tenisists pasaulē.

Tikmēr sestdien iecerēta dubultspēle, kurā iecerēts, ka piedalīsies Jānis Podžus un Artūrs Lazdiņš, sacenšoties ar Kližanu un Mihalu Mertinaku, kurš dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 86. pozīciju.

Svētdien iecerētas atlikušās divas vienspēles - M. Podžus šoreiz spēkosies ar Kližanu, bet Juška ar Lacko.

Šī Deivisa kausa cīņa norisinās Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā.

Jau vēstīts, ka 16 gadus vecais Lazdiņš Deivisa kausa sacensībām pieteikts Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja vietā, kurš izlēmis sacensībās nestartēt.

Slovākija Deivisa kausa rangā šobrīd ieņem 36. vietu, kamēr Latvija ir 41. pozīcijā. Šī Latvijai un Slovākijai būs pirmā savstarpējā tikšanās reize, tāpēc dueļa saimniekus vajadzēja noskaidrot papildu izlozē.

Šī pāra uzvarētāji otrajā kārtā tiksies ar Austriju, kurai pirmā kārta ir brīva., bet zaudētājiem būs jācīnās par vietas saglabāšanu pirmajā grupā ar Ukrainas un Rumānijas dueļa vājāko pāri.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu