Dejošanu uz laiku pamet Aivars Visockis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Šova «Dejo ar zvaigzni» otrajā raidījumā varēja manīt, ka žūrija pēc pagājušā šova ažiotāžas kļuvusi labsirdīgāka. Žūrijas sastāvā bija izmaiņas - Valērija Mironova un Raivja Vidža vietā dalībnieku sniegumu vērtēja «Dzirnu» horeogrāfs Agris Daņiļēvičs un hokejists Oļegs Sorokins.

Mironovs, lai arī vārdos nebija tik kritisks, atzīmes lika visai zemas. Iespējams, viņa maiņa ļāva dejotājiem atslābt, taču, ja atceramies, tieši Daņiļēvičs iepriekšējos «Dejo ar zvaigzni» šovos bija sliktais, kas neļāva aizmirst, ka šīs ir sacensības un, ka jābūt progresam. Sorokins, kaut arī kā žūrijas viesis lika augstākas atzīmes, tomēr arī bija ļoti korekts un izteica savu viedokli un kritiku, ja bija nepieciešams. Visā visumā - lai arī šoreiz bija daudz konstruktīvas kritikas, tā tika pasniegta saldākā mērcītē, lai atkal dejotāji nejustos apcelti.

Dejotāju vērtējums (Vladimirs Ponomarjovs, Anita Šmite, Agris Daņiļēvičs un Oļegs Sorokins):

1. Aivars Visockis un Darja Burova par savu ča-ča-ča saņēma 6, 6, 6, 7 = 25

2. Santa Didžus un Māris Pūce par lēno valsi saņēma 7, 8, 7, 9 = 31

3. Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne par rumbu - 6, 6, 7, 7 = 26

4. Aināra Ančevska un Ievas Kemleres tango tika novērtēts ar 8, 8, 7, 10 = 33

5. Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis par ča-ča-ča saņēma 5, 6, 6, 8 = 25

6. Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva par lēno valsi saņēma 6, 7, 6, 8 = 28

7. Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins par rumbu - 8, 9, 7, 10 = 34

8. Gundars Lintiņš un Marina Martinova par tango saņēma 5, 6, 7, 8 = 26

9. Karīna Tatarinova un Gatis Sevels par ča-ča-ča - 6, 7, 6, 9 = 28

Žūrijai arī šoreiz ļoti simpatizēja Danas un Aleksandra izpildījums. Par progresu salielīta tika Ella, kas gan atkal nespēja atturēties un komentēja katru žūrijas locekļa izteikumu. Rolandam tiek gluži vai pārmestas (šoreiz Agra izpildījumā) priekšrocības, jo jaunietim ļoti patīk dejot un viņš esot gatavs dejotājs ar savu balsotāju bagāžu (viņš tika izvēlēts no skatītāju vidus ar balsošanas palīdzību), tajā pat laikā tiek ignorēts fakts, ka arī zvaigznēm ir savs fanu pulks, kam visticamāk ir telefoni ar kuru palīdzību var par viņiem balsot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu