Dekmeijere/Ditija iekļūst Stenfordas WTA «Premier» dubultspēļu turnīra 1/4 finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar amerikānieti Džūliju Ditiju otrdien iekļuva Stenfordas WTA «Premier» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā.

Pirmās kārtas mačā Dekmeijere/Ditija ar rezultātu 6-4, 7-6 (7:5) pārspēja amerikānietes Hilariju Bārtu un Lindseju Burdeti, kuras dalībai pamatturnīrā saņēma speciālo ielūgumu («wild card»).

Otrajā kārtā, kas vienlaicīgi būs arī ceturtdaļfināls, Dekmeijere/Ditija spēkosies ar vienām no galvenajām favorītēm - māsām Serēnu un Venusu Viljamsām no ASV, kuras šajā turnīrā izliktas ar otro numuru.

Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Dekmeijere jau nopelnījusi 120 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Pagājušajā gadā Dekmeijere šajā turnīrā spēlēja pārī ar citu amerikānieti Abigailu Spīrsu un pirmajā kārtā ar rezultātu 4-6, 3-6 piekāpās Krievijas tenisistēm Verai Zvonarjovai un Jeļenai Vesņinai.

Līdz šim Dekmeijere Stenfordas turnīra dubultspēļu sacensībās bija spēlējusi trīs reizes, un nevienu reizi viņai nebija izdevies pārvarēt pirmo kārtu.

Savukārt Stenfordas vienspēļu turnīrā Dekmeijere ir spēlējusi divas reizes - 2006. un 2007.gadā, abas reizes nespējot pārvarēt kvalifikāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu