Dekmeijerei zaudējums «US Open» dubultspēļu turnīra otrajā kārtā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar bosnieti Mervanu Jugiču-Salkiču šodien piedzīvoja zaudējumu ASV atklātā čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīra otrajā kārtā.

Dekmeijere un Jugiča-Salkiča ar 2-6 un 3-6 piekāpās DĀR tenisistei Natalijai Grandinai un čehietei Vladimirai Uhlirovai, kuras izliktas ar 14. numuru.

Šobrīd WTA dubultspēļu rangā Dekmeijere ieņem 68. vietu, Jugiča-Salkiča atrodas 80. pozīcijā, bet Uhlirova un Grandina ieņem attiecīgi 32. un 33. pozīciju.

Kā ziņots, pirmajā kārtā Dekmeijere/Jugiča-Salkiča smagā cīņā ar 3-6, 7-6 (7:4) un 6-4 pārspēja potenciāli vājākās mājinieces Samantu Kraufordu un Aleksandru Kīku. Par pirmās kārtas pārvarēšanu Dekmeijere nopelnīja 160 WTA ranga punktus.

Dekmeijere savas karjeras laikā šajā turnīrā ceturto reizi bija aizkļuvusi līdz sieviešu dubultspēļu otrajai kārtai, bet Jugičai-Salkičai tas izdevās trešoreiz.

Atgādinām, ka šovasar Dekmeijere aizkļuva līdz Francijas atklātā čempionāta trešajai kārtai, šo turnīra fāzi «Grand Slam» turnīros sasniedzot pirmoreiz karjerā.

No Latvijas tenisistiem ASV atklātajā čempionāta pamatsacensībās spēlēja arī Ernests Gulbis, kurš vīriešu vienspēļu otrajā kārtā piektdien ar 7-6 (7:3), 6-7 (5:7), 3-6 un 4-6 zaudēja mājiniekam Stīvam Džonsonam, bet Anastasija Sevastova aizkļuva līdz sieviešu vienspēļu kvalifikācijas izšķirošajai, trešajai kārtai, bet nespēja to pārvarēt.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu