Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Demijas Mūras «Striptīzs» esot mīļākā kaunpilnu baudu sniedzoša filma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Drāma «Striptease» («Stiptīzs») ar Demiju Mūru galvenajā lomā atzīta par kino fanu mīļāko filmu, kuru skatoties viņi izjūt kaunpilnu baudu.

1996.gada filma, kurā Mūra puskaila dejo striptīzu, saņēma ļoti negatīvu kritiķu novērtējumu, kā arī sešas «Zelta avenes» balvas - kā sliktākā filma, par sliktāko režiju, sliktāko scenāriju, sliktāko aktrisi, sliktāko oriģinālo dziesmu un sliktāko ekrāna pāri.

Saskaņā ar vietnes «Lovefilm.com» rīkotās aptaujas rezultātiem otrajā vietā nonākusi 2004.gada filma «Troy» («Troja») ar Bredu Pitu galvenajā lomā. Trešajā vietā ierindojies 2001.gada trilleris «Swordfish», kurā spēlē Džons Travolta, Hjū Džekmens un Halija Berija.

«Visiem ir savas kaunpilnās baudas, kuras cilvēki negrib atzīt, un, kā liecina šis saraksts, parasti tās ir filmas, ko ienīst kritiķi,» rezultātus komentēja vietnes redaktore Helēna Kaulija.

Deja no filmas:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu