Deniss Hristoforidi līdz laupīšanai Jēkabpilī varēja nenonākt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jēkabpils spēļu zāles «Fenikss» laupīšanā un policista slepkavībā iesaistītais Deniss Hristoforidi, iespējams, varēja līdz uzbrukumam nenonākt - ja viņa kukuļņemšanas lieta būtu laikus izskatīta, Deniss būtu nonācis vai nu cietumā, vai atgriezies darbā un pelnījis iztiku, otrdien raksta «Neatkarīgā».

Šobrīd Hristoforidi atrodas cietumā un par kukuļņemšanu tiesas priekšā stāsies martā.
Par kukuļa prasīšanu 100 eiro apmērā no kādas autovadītājas Deniss tika pieķerts 2009. gada augustā.

Deniss tika apcietināts, taču vēlāk sūdzējās par viņam nodarītajām pārestībām, kas vēlāk izrādījās meli. Krimināllieta izceļojās pa visu Tukuma tiesas tiesnešu rokām, un visi kā viens to atteicās izskatīt.

Tālāk krimināllieta ceļoja uz Jelgavas tiesu pie tiesneses Guntas Čepules, savukārt viņa to nosūtīja amatā augstākam prokuroram trūkumu novēršanai. Jelgavas tiesas priekšsēdētāja palīdze Dace Sarkisjane stāsta, ka šobrīd materiāls ir atkal Jelgavā un nozīmēta arī pirmā sēde, kas notiks 15. martā.

Visi četri apsūdzētie, arī Denisa brālis Pāvels, kurš tiek vainots par kukuļņemšanas atbalstīšanu, vainu neatzīst. Zemgales tiesas apgabala prokuratūras prokurors Pāvels Sondors neprognozē, vai Jēkabpils lieta varētu ietekmēt kukuļņemšanas gadījumu iztiesāšanu.

Ienākumu deklarācijā 2009. gadā Deniss norādījis, ka viņam ir 44 906 eiro lielas parādsaistības, savukārt policijā viņš saņēmis vien 253 latus. Tā kā Deniss, gaidīdams kukuļņemšanas iztiesāšanu, atradās uz brīvām kājām, neviens viņam neliedza iztiku pelnīt laupot, raksta «Neatkarīgā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu