Desmitgadniece vēstulē Dombrovskim aicina atjaunot reģionālo autoceļu (227)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Ločmelis

Vecpiebalgas vidusskolas 4.klases skolniece Loreta nosūtījusi Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (V) vēstuli, aicinot nekavējoties rīkoties, lai jau šajā pavasarī tiktu salabots reģionālais autoceļš P30, kas nopietni apdraud cilvēku veselību un dzīvību.

Skolniece vēstulē aicina Dombrovski ierasties un personīgi pārliecināties par autoceļa katastrofālo stāvokli, kā arī nosūtījusi premjeram par piemiņu vienu latu, uz kura attēlota Vecpiebalgas ūdensroze.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja Mārcis Ločmelis – lai panāktu nekavējošu autoceļa P30 kritisko posmu atjaunošanu, viņa ģimene ir uzsākusi kampaņu «Vecpiebalgas ceļam būt!».

Akcijas rīkotāji norāda, ka ceļš ir «dzīvs piemineklis mūsu necieņai pašiem pret sevi un valsts vienaldzībai pret saviem iedzīvotājiem».

Ločmelis arī aicina visus vecpiebaldzēnus un Piebalgas draugus pieprasīt un panākt nekavējošu darbu uzsākšanu autoceļa atjaunošanai.

Komentāri (227)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu