Di Kaprio atkal atradis apetītelīgu modeli (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Aktieris Leonardo di Kaprio, kuram bieži uztic ļoti pašapzinīgu švītu lomas, arī īstajā dzīvē mīl krāšņumu. Piemēram, krāšņas sievietes. Tas, ka aktieri un citas slavenības tiekas ar modelēm, nav nekāds retums, tomēr Leonardo partneres vienmēr bijušas no «augstajiem plauktiem».

Viņa privātās dzīves arhīvos atrodamas vairākas modeles, kuras ir tik seksīgas, ka pabijušas (vai vēl ir) «Viktorijas eņģeļu» sarakstos. Di Kaprio kādu laiku pavadījis, gan ar pasaules vislabāk apmaksāto modeli Žizeli Bundhenu, gan Baru Rafaeli, gan Erinu Hetertoni un arī Bleiku Laivliju. Jā - pēdējā gan ir aktrise, tomēr jāatzīst, ka Laivlijas parametri no modeļu diez ko neatšķiras. APSKATI SKAISTULES FOTOGALERIJĀ

Tagad pie di Kaprio sāniem manīta jauna izsmalcinātu veļas zīmolu reklamētāja - Tonija Gērna. Abi esot satuvinājušies Kannu kinofestivāla laikā un tad kopīgi vērojuši Monako F1 posmu.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu