Dienas horoskops: 11.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops: 11.augusts

AUNS Būsi sajūsmā, ka beidzot pienākušas ilgi gaidītās brīvdienas. Iespējams, šo dienu pavadīsi vienkārši zvilnot dīvānā un skatoties televizoru. Vakarā saņemsi spēkus un varbūt dosies kaut kur izklaidēties.

VĒRSIS Pamodīsies jau lieliskā noskaņojumā. Kad beidzot paveiksi visus saimnieciskos darbus, nolemsi doties uz pilsētu, lai apmeklētu kādu kultūras vai mākslas pasākumu ģimenes lokā.

DVĪŅI Būsi īsts nemiera gariņš, šodien nekādi nespēsi nosēdēt rokas klēpī salicis, būsi nobriedis paveikt ko unikālu. Kāds Dvīnis nolems beidzot satikties ar seniem skolas biedriem.

VĒZIS Iespējams, būsi diezgan emocionāli noskaņots un vairāk noslēgsies sevī. Līdzcilvēki vēlēsies tevi kaut kā izkustināt un likt pasmaidīt – taču diezgan veltīgi. Nodosies kāda daiļliteratūras šedevra lasīšanai.

LAUVA No rīta jau pamodīsies darbīgā noskaņojumā. Vēlēsies paveikt mājas darbus pirms dodies kaut kur izklaidēties. Attiecības ar mīļoto cilvēku būs draudzīgas un visnotaļ harmoniskas.

JAUNAVA Kāda Jaunava būs nobriedusi kaut ko pamainīt savā ikdienas dzīvē. Tieksies pēc visa skaistā un jaukā. Varbūt nolemsi apmeklēt kādu mākslas izstādi. Vakaru veltīsi atvasītēm.

SVARI Iespējams, būsi nolēmis pievērsties veselīgākam dzīves veidam. Nodosies skaistumkopšanas procedūrām. Nav izslēgts, ka uzsāksi kādu diētu, lai uzlabotu savu pašsajūtu un fizisko formu.

SKORPIONS Daudz laika pavadīsi pārdomājot savu dzīvi. Varbūt nolemsi, ka beidzot pienācis laiks kaut ko pamainīt savā ikdienas dzīvē. Vakaru veltīsi divvientulībai ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS Veiksmīga diena, lai dotos izbraucienā pa Latvijas skaistākajām tūrisma vietām. Kāds zīmes pārstāvis nolems doties lielajā šopinga tūrē, lai iegādātos sev pavisam jaunu garderobi.

MEŽĀZIS Ja rīkosies saskaņā ar sevi, diena būs visnotaļ izdevusies. Centies vairāk sava brīvā laika veltīt vaļaspriekiem, interesēm. Iespējams, mīļotais cilvēks būs sagādājis tev kādu patīkamu pārsteigumu.

ŪDENSVĪRS Šodien nolemsi no sirds atpūsties un vakarā doties izklaidēties. Meklēsi sev kompāniju ar ko nodoties kopīgām trakulībām. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv iespējas iepazīties.

ZIVIS No rīta būsi izkāpis no gultas ar nepareizo kāju. Nejutīsies galīgi savā ādā – drīzāk izjutīsi piesātinātu nervozitāti. Vēlams atturēties no konfliktiem un strīdus situācijām, sevišķi ģimenes lokā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu