Dienas horoskops: 20. jūlijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienas horoskops: 20. jūlijs. Šī diena vēsturē: 

AUNS Kāda darba termiņš var nepielūdzami tuvoties beigām, tāpēc izjutīsi zināmu spriedzi. Galvenais, saglabāt vēsu prātu, lēnām un neatlaidīgi īstenot iecerēto. Nav izslēgts, kāds no kolēģiem piedāvās savu palīdzību.

VĒRSIS Tevī var mosties karstasinīgums, kurš mudinās iesaistīties visai riskantās aktivitātēs. Neskatoties uz mirkļa kaislībām, svarīgi nezaudēt sev raksturīgo apdomību.

DVĪŅI Esi pacietīgāks, apzinies, ka ir nepieciešams ilgāks laiks, lai īstenotos tev kārotās lietas. Neļauj sīkām nebūšanām ietekmēt tavu garastāvokli, centies uz visu raudzīties no pozitīvā viedokļa.

VĒZIS Viegli tiksi galā ar šīs dienas darbiem. Izmanto šo brīdi, lai risinātu sarežģītus jautājumus, tiktos ar priekšniecību un veidotu kontaktus ar ārzemju partneriem.

LAUVA Labais noskaņojums un neatlaidība ļaus paveikt brīnumu lietas. Šodien ieteicams aktīvāk pievērsties sabiedriskajām lietām, censties uzspodrināt savu reputāciju.

JAUNAVA Gan mājās, gan darbā visu saliksi pa plauktiņiem. Saskarsmē ar kolēģiem vari kļūt visai kritiski noskaņots. Centies atturēties no apkārtējo pamācīšanas un sniedz padomu tad, kad tev to lūdz.

SVARI Lielisks brīdis intelektuālajam darbam. Veiksies tiem, kuri saistīti ar zinātnes, finanšu un žurnālistikas jomu. Dienas otrā puse piemērota lietišķām sarunām, nākotnes plānošanai.

SKORPIONS Tu daudz domāsi par brīvdienu plāniem. Iespējams, būsi ieplānojis kādu tālāku braucienu un jau šodien sāksi posties ceļam. Tava otrā pusīte vēlēsies vairāk laika pavadīt divvientulībā.

STRĒLNIEKS Tev nāksies likt lietā izdomu un lūgt apkārtējo palīdzību, lai pilnvērtīgi īstenotu dienas plānus. Iespējamas domstarpības ar kolēģiem un priekšniecību. Centies atturēties no pārlieku emocionālas attieksmes.

MEŽĀZIS Juridisko lietu sakārtošana var radīt zināmas galvassāpes. Galvenais, nezaudē savaldību un ticību saviem spēkiem. Vakarā ieteicams pievērsties relaksējošai atpūtai.

ŪDENSVĪRS Enerģijas krājumi liksies neizsmeļami. Taču zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, nepārpūlēt nervu sistēmu! Šodien vislabāk padosies fiziskas aktivitātes.

ZIVIS Centies vairāk ieklausīties līdzcilvēkos, neiespītējies uz savu. Strādājot ar elektriskām ierīcēm, ievēro visus darba drošības pasākumus. Šodien vēlams atturēties no veikalu apmeklējuma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu