Dienas horoskops: 22.jūlijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Dienas horoskops: 22.jūlijam. Šī diena vēsturē

AUNS Attiecībās ar tuviniekiem valdīs patīkama saskaņa. Iespējams, kopīgi pievērsīsieties sportiskām nodarbēm vai arī dosieties kādā izbraucienā. Šodien ieteicams atturēties no trekniem ēdieniem.

VĒRSIS Šodien vēlamāk dienu pavadīt mierīgā noskaņā. Varbūt ir vērts pavadīt vairāk laika ar atvasītēm, no sirds izrunāties ar viņām. Vakarpusē tu sāksi kaldināt nākamās nedēļas plānus.

DVĪŅI Tu vēlēsies iegūt jaunus paziņas, domubiedrus. Iespējams, izmantojot internetu un tā sniegtās iespējas, tev to izdosies realizēt vispilnvērtīgāk. Šodien nav vēlams veikt lielus pirkumus.

VĒZIS Piemērots brīdis, lai izbaudītu kādu kultūras, izklaides pasākumu. Iespējams, arī pārējie ģimenes locekļi labprāt pavadīs dienu ārpus mājas. Kopīgi pavadītais laiks sniegs patiesu prieku.

LAUVA Tu vēlēsies vienkārši pabūt klusumā un atpūsties no ikdienas steigas. Pēcpusdienā iespējami negaidīti ciemiņi, kuri ne vien uzlabos omu, bet arīdzan palīdzēs tikt skaidrībā par nākotnes plāniem.

JAUNAVA Vislabprātāk laiku pavadīsi vienatnē. Attiecībās notiekošo uztversi ļoti emocionāli. Atturies no pārsteidzīgiem lēmumiem un esi apdomīgāks savos izteicienos.

SVARI Ja vakar vakarā būsi kā nākas izklaidējies, tad dienas pirmajā pusē droši vien nebūsi diez ko enerģisks. Taču pēcpusdienā jau aktīvi komunicēsi ar draugiem, varbūt atkal dosies uz kādu izklaides pasākumu.

SKORPIONS Neļauj iekšējām pretrunām un negatīvajām emocijām ietekmēt attiecības ar mājiniekiem. No nevēlamās spriedzes palīdzēs atbrīvoties fiziskas aktivitātes un svaigs gaiss.

STRĒLNIEKS Būsi nolēmis kaut ko izmainīt savā interjerā. Nav izslēgts, ka iztērēsi ne mazums naudas, lai sasniegtu vēlamo efektu. Galvenais, nekrīti galējībās, ieklausies apkārtējo padomos!

MEŽĀZIS Jutīsi, ka tevī pieplūst jauni spēki, kuri mudinās uz jauniem iekarojumiem mīlas frontē. Sevišķi aktīvi šajā plānā būs stiprā dzimuma pārstāvji. Precētie savukārt vairāk koncentrēsies uz profesionālajām ambīcijām.

ŪDENSVĪRS Atvasītes prasīs savu daļu uzmanības. Nemeklē aizbildinājumus un pavadi ar viņām vairāk laika kopā. Mīļotais cilvēks, iespējams, vēlēsies apspriest kādu ļoti nopietnu ieceri.

ZIVIS Par garlaicību tev nebūs jāsūdzas. Visticamāk radīsies iespēja iesaistīties ne vienā vien izklaides pasākumā, atliks vienīgi izvēlēties, kurā tieši. Kāds var atklāt tev savas jūtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu