Dienas horoskops: 29.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops: 29.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Šodien būsi pamodies pirmais no visiem. Būsi aktīvs, vēlēsies paveikt pēc iespējas vairāk mājas darbus, lai vēlāk nodotos pelnītai atpūtai draugu un radu pulkā.

VĒRSIS Tev patiks saimniekot pa māju. Lielāko dienas daļu pavadīsi savā piemājas dārziņā ravējot un laistot ziedus. Vakarā nolemsi uzaicināt tuviniekus uz kopīgām vakariņām.

DVĪŅI Ilgi vārtīsies pa gultu un prātosi ko tad šodien pasākt. Tavas vakardienas trakulības būs darījušas savu, tāpēc vislabprātāk šo dienu pavadīsi uz mierīgas nots.

VĒZIS Šodien būsi visnotaļ ģimeniskā noskaņojumā. Rosināsi tuviniekus satikties, uzrīkot kopīgas pusdienas vai vakariņas. Katrā ziņā tev patiks rosīties pa virtuvi, iekārtot māju citu ērtībām.

LAUVA Nav izslēgts, ka šodien apmeklēsi ne vienu vien iestādi, lai savestu sevi kārtībā, varbūt dosies uz skaistumkopšanas salonu. Vēlēsies pievērst līdzcilvēku uzmanību. Katrā ziņā izturēsies izaicinoši.

JAUNAVA Iespējams, kāda Jaunava neskatoties uz to, ka ir svētdiena nolems pievērsties jau darba lietām, par ko, protams, sajūsmā nebūs tuvinieki. Mīļā miera labad vismaz vakaru pavadi kopā ar ģimeni.

SVARI Šodien lielāko daļu sava brīvā laika nāksies pievērst tuvinieku problēmu risināšanai. Garastāvoklis būs visnotaļ mainīgs tāpat kā apstākļi, kas to ietekmēs.

SKORPIONS Būsi nobriedis ieviest pārmaiņas savā ikdienas dzīvē, taču pirms ko uzsāc pārliecinies vai arī tava otrā pusīte tam ir gatava. Vakaru veltīsi romantiskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Daudz laika veltīsi savām atvasītēm un mīļotajam cilvēkam, taču vienlaikus tieksies arī pēc brīvības un neatkarības, lai varētu pievērsties arī savām interesēm un hobijiem.

MEŽĀZIS Privātajā dzīves jomā iespējami dažādi pārpratumi, konfliktu situācijas. Svarīgi būs saglabāt savaldību un censties izprast situāciju kā tādu. Vakarā nolemsi palasīt kādu grāmatu.

ŪDENSVĪRS Vēlams atslēgties no negatīvām domām un pievērsties vairāk saviem hobijiem, interesēm. Priecāsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar domubiedriem.

ZIVIS Pārpratumu diena. Atturies no greizsirdības scēnām, sevišķi, ja neesi līdz galam pārliecināts par notiekošo. Atklāsi sevī psihologa talantu, taču šoreiz centies to pielietot, lai sakārtotu pats savas domas un prātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu