Dienas horoskops: 3.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

AUNS Saskarsmē ar apkārtējiem būs visai grūti atrast kopīgu valodu, taču, tas tevi neapstādinās sasniegt nosprausto mērķi. Zīmīga diena tiem, kuri saistīti ar tūrisma un pārvadījumu jomu.

VĒRSIS Ļoti aktīvi iesaistīsies apkārt notiekošajos procesos. Ja esi saistīts ar politiku vai pedagoģiju, rēķinies, ka tavā priekšā var parādīties jauni šķēršļi, kuru pārvarēšana nenāksies viegli.

DVĪŅI Ar gados jaunākiem kolēģiem sapratīsies burtiski no pusvārda. Apkārtējiem kļūsi par sava vieda iedvesmas avotu. Pateicoties savam šarmam un humora izjūtai vari iekarot pretējā dzimuma simpātijas.

VĒZIS Būsi nopietnas izvēles priekšā. Visticamāk atbildīgais lēmums būs saistīts ar privāto jomu. Kāds no zīmes pārstāvjiem var domāt par laulības ostu, cits par ģimenes pieaugumu.

LAUVA Ja esi saistīts ar apdrošināšanu vai banku sektoru, tevi gaida veiksme. Iespējams, beidzot izdosies sasniegt ilgi kāroto mērķi, iegūt apkārtējo atzinību un novērtējumu.

JAUNAVA Visai asi iestāsies pret apkārt valdošo netaisnību. Brīžiem tava rīcība var kļūt pārlieku tieša un asa. Labākie ieroči cīņā par saviem uzskatiem tomēr būs labi pārdomāti un pareizā brīdī izteikti argumenti.

SVARI Šodien var lieti noderēt tavas psihologa dotības, jo var nākties kārtot lietas ar ļoti spītīgu un ne visai apgaismotu cilvēku. Galvenais, nezaudē pacietību un saglabā ticību panākumiem.

SKORPIONS Būsi noskaņots ļoti radoši. Zīmīga diena ar mākslu saistītajiem. Apkārtējiem tava uzvedība un runas veids liksies ļoti vilinošs un noslēpumains. Mīļotais cilvēks var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

STRĒLNIEKS Pārpratumiem bagāta diena. Tu vari nonākt ļoti divdomīgā situācijā, kura prasīs no tevis apķērīgumu un labu humora izjūtu. Centies savas domas paust pēc iespējas skaidrā un nepārprotamāki.

MEŽĀZIS Tava nervu sistēma būs ļoti jūtīga, tāpēc centies pēc iespējas izvairīties no uztraukumiem un strīdiem. Veiksmīgs brīdis, lai darbotos vienatnē, veiktu savas tuvākās nākotnes plānošanu.

ŪDENSVĪRS Uzlabosies tavas analītiskās dotības, kuras ļaus risināt sarežģītus un patiesi nopietnus jautājumus. Attiecību jomā tu būsi ļoti ietiepīgs, nevēlēsies atzīt savas kļūdas.

ZIVIS Tev padosies praktiskas, saimnieciskas lietas. Lieliski tiksi galā ar tev uzticētajiem pienākumiem. Vienīgais, kārtojot grāmatvediskās nianses var rasties zināmi pārpratumi un kļūdas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu