Dienas horoskops: 6.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Dienas horoskops: 6.augusts 

AUNS Būsi apņēmības pilns paveikt pagājušajā nedēļā iesāktos darbus. Negaidīti varbūt tiksi apbērts ar jauniem pienākumiem, kas liegs tev paveikt iecerēto laikus. Atturies no konfliktiem.

VĒRSIS Vēlams pievērst savu uzmanību tiešajiem pienākumiem un neatstāt tos novārtā pie pirmās izdevības. Dienas izskaņā nolemsi pavadīt laiku ģimenes lokā kādā omulīgā restorānā.

DVĪŅI Veiksmīgs laiks tiem zīmes pārstāvjiem, kas saistīti ar tirdzniecību, reklāmbiznesu. Vari veidot jaunus kontaktus kā dzimtenē, tā arī ārpus tās. Kāds Dvīnis uzsāks ceļojumu.

VĒZIS Šodien daudz laika veltīsi komunikācijai ar līdzcilvēkiem. Nav izslēgts kāds konflikts ar augstākstāvošajiem. Sirdī brīvajiem Vēžiem pastāv lieliskas iespējas iepazīties.

LAUVA Esi vērīgāks, sevišķi darbojoties ar svarīgu informāciju, dokumentāciju, veicot dažādas grāmatvedības atskaites. Kopumā būsi diezgan romantiskā noskaņojumā, ko dienas izskaņā pierādīsi mīļotajam.

JAUNAVA Visnotaļ aktīva diena. Daudz laika pavadīsi sabiedrībā apmeklējot dažādus ar darbu saistītus pasākumus. Spēsi labi saprasties ar dažāda gadu gājuma cilvēkiem.

SVARI Kāds pēkšņs notikums tevi izsitīs no sliedēm, taču svarīga būs spēja saņemties un tomēr pievērsties darba lietu kārtošanai. Vari veidot jaunus kontaktus, iepazīties.

SKORPIONS Veiksmīga diena juridisku jautājumu risināšanai. Šodien vari slēgt dažādus līgumus, veidot jaunas sadarbības, uzsākt jaunu projektu izveidi. Uzticies vairāk savai intuīcijai.

STRĒLNIEKS Emocionāla diena, sevišķi tiem zīmes pārstāvjiem, kas nesen izbeiguši savas privātās attiecības. Vēlēsies mieru un klusumu, taču ārējie apstākļi tev šo vēlmi nepiepildīs.

MEŽĀZIS Lieliska diena. Būsi labā omā un veiksme stāvēs tev klāt ik uz soļa. Darbīgajiem un aktīvajiem Mežāžiem pastāv lieliskas iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm.

ŪDENSVĪRS Iespējams, kāds no tuvākajiem līdzcilvēkiem lūgs tavu palīdzību – neatsaki to. Veiksmīgāka šī diena izvērsīsies tiem Ūdensvīriem, kas saistīti ar dažādām radošām profesijām.

ZIVIS Veiksmīga diena. Padosies darbs komandā, tāpat arī vienatnē spēsi gūt iecerētos panākumus. Lai arī kam tu pieķersies – viss ies kā no rokas. Kāds zīmes pārstāvis metīsies romantiskos piedzīvojumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu