Dikeulakos: meitenes nespēja aizmirst zaudējumu 1/4 finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Georgios Dikeulakos pēc komandas zaudējuma Horvātijai (75:84), kas liedza turpināt cīņu par ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm, norādīja, ka uzvarējusi komanda, kura mazāk domājusi par vakardienas zaudējumu ceturtdaļfinālā, vēsta [s:38653].

«Apsveicu pretinieku komandu, kas šodien nospēlēja ne tikai labi, bet arī ļoti gudri. Gandrīz visu spēles laiku tā bija mums soli priekšā ar pareiziem lēmumiem gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Turklāt horvātietes spēlēja ar aukstām asinīm, panākot labu metienu precizitāti,» pretinieces paslavē Dikeulakos.

«Mēs centāmies pretiniecēm atbildēt ar to pašu. Pirmajā ceturtdaļā izdevās gluži labi, bet mača turpinājumā vairs nē. Horvātijas izlase bija pelnījusi uzvaru,» uzskata treneris.

«Pirms mača savām spēlētājām atgādināju, ka tā komanda, kura vairāk domās par vakardienu (zaudējumu ceturtdaļfinālā), šodien zaudēs. Taču meitenēm bija grūti aizmirst nepiepildītās cerības un lielo sarūgtinājumu,» secina Dikeulakos.

Tikmēr Horvātijas izlases galvenais treneris Stipe Braličs neslēpa prieku par izcīnīto uzvaru. «Esmu laimīgs, ka uzvatējām ļoti stipru komandu, kas šajā čempionātā ļoti labi spēlē aizsardzībā. Mazliet baidījos par to, ka mums bija ļoti maz laika sagatavoties šai spēlei pēc grūtās cīņas ceturtdaļfinālā. Tomēr nospēlējām labi. Gan precīzi metām, gan ātri saspēlējāmies. Horvātijas sieviešu basketbolam 10-12 gadus nav bijuši lieli panākumi. Tagad atdosim visus spēkus sestdien, kad varam izcīnīt ceļazīmi uz olimpisko kvalifikācijas turnīru.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu