«Dinamo» finālsērijas trešajā spēlē viesos zaudē «Amur» (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien KHL Cerību kausa finālsērijas trešajā spēlē viesos ar 1:2 zaudēja Habarovskas «Amur», bet sērijā vadībā ar 2-1 ir «Dinamo» komanda.

Rīgas «Dinamo» un Habarovskas «Amur» 1:2 (1:1, 0:0, 0:1). Sērijā 2-1.
Džeriņš (Bukarts, 15); Tarasovs (Gusevs, 3), Orlovs (43).
Vārtsargi: Telkvists (39/37) - A. Kuzņecovs (25/24).
Soda minūtes: 6-2.

«Dinamo» komandas pirmajā maiņā laukumā šodien devās Upītis, Ščehura un Indrašis, otrajā maiņā spēlēja Bukarts, Džeriņš un Džonsons, trešajā - Skvorcovs, Pavlovs un Meija, bet ceturtajā maiņā darbojās Biezais, Bičevskis un Ivanāns. Tikmēr aizsardzībā pārus veidoja Sotnieks un Galviņš, brāļi Rēdlihi, kā arī Laviņš un Cibuļskis, bet kā septītais aizsargs pieteikts bija Porejs. 

Spēle «rīdziniekiem» iesākās neveiksmīgi, jo «Amur» starta ofensīva beidzās ar precīzu Dmitrija Tarasova metienu - 0:1, turklāt pēc brīža mājinieki ieguva tiesības uz vairākumu, kuru gan nespēja izmantot. Turpinājumā divas minūtes skaitliskajā pārsvarā pavadīja arī «Dinamo» komanda un izveidoja vienu labu vārtu gūšanas momentu, taču Džeriņš no asa leņķa ripu vārtos nedabūja. Viesi perioda otrajā pusē spēlēja aktīvi un spēja pārņemt iniciatīvu, bet 15. minūtē panāca izlīdzinājumu, kad pēc pretinieka nomānīšanas precīzs metiens padevās Andrim Džeriņam - 1:1.

Otrā trešdaļa aizritēja aizraujošā cīņā, kas bija bagāta ar vārtu gūšanas momentiem, taču ne Telkvists, ne Kuzņecovs pārspēti netika. «Amur» komanda perioda beigu daļā ieguva vairākumu, tomēr arī tajā līdz precīzam metienam netika. Jāpiebilst, ka otrajā trešdaļā divi «Dinamo» hokejisti - J. Rēdlihs un Ščehura - guva sejas traumas, kas liedza turpināt spēli vismaz līdz perioda beigām.

Trešā perioda 3. minūtē mājinieki guva vārtus strīdīgā epizodē, kad pēc cīņas vārtu priekšā ripa bija zem Telkvista, tomēr ar visu vārtsargu tika iestumta vārtos (Jevgeņijs Orlovs) - 1:2. Turklāt jau pēc pāris minūtēm «rīdzinieki» palika mazākumā, ko gan izdevās izturēt. Atlikušajā laikā viesi centās atspēlēties un izveidoja dažus bīstamus momentus, taču līdz reālām iespējām netika.

Finālsērijas ceturtā spēle Habarovskā notiks trešdien. Ja pēc četrām spēlēm rezultāts sērijā būs 2-2, tad tiks aizvadīti pēcspēles metieni, kuros noskaidrosies sērijas uzvarētājs.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu