«Dinamo» hokejisti LDz kausa finālā pārspēj «Lokomotiv» (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Latvijas dzelzceļa» kausa izcīņas finālmačā šovakar Rīgas «Dinamo» hokejisti ar 3:1 uzvarēja Jaroslavļas «Lokomotiv», kurā spēlē latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Rīgas «Dinamo» un Jaroslavļas «Lokomotiv» 3:1 (0:0, 2:0, 1:1).
Biezais (Skvorcovs, 27), Karsums (Džonsons, Indrašis, 37), Indrašis (Karsums, Džonsons, 50, vair.); Hagmans (Kaļužnijs, 42).
Vārtsargi: Jučers - Koļesņiks.
Soda minūtes: 8-8.

Jau pašā mača sākumā abām komandām bija iespējas spēlēt vairākumā, tomēr vārtus gūt neizdevās. Pirmās trešdaļas vidū «Lokomotiv» komanda vēlreiz ieguva tiesības uz skaitlisko pārsvaru, bet Māris Jučers palika nepārspēts. Tāpat otro izdevību vairākumā neizmantoja arī «Dinamo» hokejisti, lai gan teicama iespēja izcelties bija Mikam Indrašim.

Otrās trešdaļas 7. minūtē pēc Gunāra Skvorcova piespēles vārtu priekšā teicami pacīnījās Elvijs Biezais, ar otro mēģinājumu iebakstot ripu vārtos - 1:0. Neilgi pēc tam «rīdzinieki» izturēja divas minūtes skaitliskajā mazākumā, bet 17. minūtē «Dinamo» ofensīva beidzās ar Džeimija Džonsona piespēli vārtu priekšā, kur ieslidoja Mārtiņš Karsums, gūstot savus sestos vārtus turnīrā - 2:0. Trešdaļas beigās mājinieki vēlreiz palika mazākumā, taču arī šoreiz «Lokomotiv» hokejistiem pārspēt Jučeru neizdevās.

Jau trešā perioda 62. sekundē «Lokomotiv» izdevās vienus vārtus atgūt, kad ar precīzu metienu izcēlās Niklass Hagmans - 2:1, turklāt arī nākamajās minūtēs ievērojams pārsvars bija viesiem. Turpinājumā «Dinamo» divas reizes ieguva tiesības spēlēt vairākumā un otrajā piegājienā mājiniekiem pietika ar 17 sekundēm, lai pēc Karsuma piespēles Miks Indrašis trešoreiz pārspētu Vitāliju Koļesņiku - 3:1. Atlikušajā laikā «Lokomotiv» bija iespējas samazināt rezultāta starpību, tomēr veiksmīgi vārtos darbojās Jučers.

Atgādinām, ka otrdien abu komandu savstarpējā mačā apakšgrupas posma ietvaros «Dinamo» piedzīvoja zaudējumu ar 1:4.

Iepriekšējās cīņās «rīdzinieki» ar identisku rezultātu 4:3 pieveica Espo «Blues» (Somija) un Mitišču «Atlant» (KHL), bet «Lokomotiv» ar 4:2 un 3:2 pārspēja attiecīgi «Atlant» un «Blues».

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu