«Dinamo» ielaiž divus vārtus vairākumā un zaudē «Lokomotiv» (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Latvijas dzelzceļa» kausa izcīņas apakšgrupas posma pēdējā spēlē šovakar Rīgas «Dinamo» hokejisti ar 1:4 piekāpās Miķeļa Rēdliha pārstāvētajai Jaroslavļas «Lokomotiv».

FOTOGALERIJA

Spēles sākumā «rīdzinieki» ieguva tiesības uz vairākumu, taču paši ielaida vārtus, kad pretuzbrukumā precīzs bija Danils Apaļkovs - 0:1, bet pēc nepilnas pusotras minūtes ripa pēc «Lokomotiv» kapteiņa Alekseja Kaļužnija metiena no «aizvārtes» atrada spraugu starp Mikaelu Telkvistu un vārtu stabu - 0:2.

Pirmās trešdaļas vidū mājinieki vēlreiz ieguva iespēju realizēt skaitlisko pārsvaru un 14. minūtē Gunta Galviņa metienu vārtu priekšā precīzi pielaboja Džeimijs Džonsons - 1:2. Turpinājumā «Dinamo» komanda izturēja mazākumu un pēc Galviņa piespēles ļoti tuvu panākumam bija Robs Šremps. Tomēr perioda beigās vēlreiz palika četratā un vārtu priekšā «aizmirsa» Jegoru Averinu, kurš no Aleksandra Čerņikova piespēles panāca 1:3.

Otrajās 20 minūtēs laukumā ritēja līdzīga cīņa, kurā neliels pārsvars piederēja laukuma saimniekiem. Trešdaļas vidū abām komandām bija iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču ne Telkvists, ne Ņikita Ložkins pārspēti netika. 24 sekundes līdz perioda beigām «Dinamo» vēlreiz ieguva tiesības uz vairākumu, kura realizāciju gan nācās atlikt uz pēdējo trešdaļu.

Diemžēl trešā perioda 72. sekundē «rīdzinieki» otro reizi mačā ielaida vārtus vairākumā, kad somu aizsarga Sami Lepisto metienu nespēja tvert Telkvists - 1:4. Trešdaļas vidū mājinieki nesekmīgi centās realizēt vairākumu, bet nedaudz vēlāk skaitlisko pārsvaru neprata izmantot arī viesi.

Šīs dienas pirmajā spēlē KHL komanda Mitišču «Atlant» ar 2:1 uzvarēja Somijas klubu Espo «Blues», iegūstot trešo vietu turnīrā.

Atgādinām, ka sestdien turnīra pirmajā dienā «Dinamo» ar 4:3 pieveica «Blues», bet «Lokomotiv» ar 4:2 uzvarēja «Atlant», savukārt svētdien «Dinamo» ar 4:3 pārspēja «Atlant», bet «Lokomotiv» ar 3:2 uzvarēja «Blues».

Jau pirms šī vakara spēles bija zināms, ka trešdien, plkst. 19.30 «Latvijas dzelzceļa» kausa finālmačā nūjas atkal krustos «Dinamo» un «Lokomotiv» hokejisti.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu