«Dinamo» kategoriski noliedz «Arēna Rīga» iegādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» preses sekretārs Jānis Stepītis noliedzis informāciju, ka klubs iegādājies «Arēna Rīga» daudzfunkcionālo halli, vēsta «Sports.ru».

Pēc preses sekretāra sacītā var saprast, ka «Radio 101» ēterā kāds ir uzbūris stāstu par to, ka «Dinamo» iegādājies «Arēnu Rīga» par 40 miljoniem ASV dolāru. Stepītis šādas runas kategoriski noliedz.

«Par arēnas pirkšanu jums jājautā tiem, kas šo informāciju izplatīja. Pie tam uzzināt patiesos īpašniekus ir ļoti vienkārši - to var izdarīt uzņēmuma «Lursoft» datu bāzē,» norādīja kluba pārstāvis.

«Vai tiešām domājat, ja klubs nopirktu arēnu, mēs neizsūtītu medijiem preses relīzi un nepaziņotu? Tas arī ir viss, ko šajā sakarā varu pateikt,» piebilda Stepītis.

2006. gadā celto arēnu 2009. gada nogalē ar sava meitasuzņēmuma «AR Entertainment Limited» starpniecību iegādājusies «Rietumu banka». «AR Entertainment Limited» reģistrēta Kiprā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu