«Dinamo» paraksta līgumus ar Pavlovu un Skvorcovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Rīgas «Dinamo» parakstījis divvirzienu līgumus uz divām sezonām ar Latvijas hokejistiem Vitāliju Pavlovu un Gunāru Skvorcovu, kuriem līdz šim bija pārbaudes laika līgumi, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

1,95 metrus garais un 98 kilogramus smagais centra uzbrucējs Pavlovs 2009. gada vasarā pievienojās SK «Liepājas metalurgs», un šajā komandā aizvadīja divas sezonas, spēlējot Baltkrievijas un Latvijas čempionātos. Pirms iepriekšējās sezonas Pavlovs pirmo reizi devās leģionāra gaitās, papildinot Kazahstānas kluba Atirau «Beibarys» sastāvu, un kopā ar šo komandu izcīnīja Kazahstānas čempionu titulu.

38 regulārā čempionāta spēlēs viņš guva desmit vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, bet 13 play-off mačos izcēlās ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 23 gadus vecais Pavlovs Latvijas U-18 un U-20 izlašu sastāvos ir spēlējis pasaules čempionātos, bet Latvijas valstsvienības sastāvā pagaidām piedalījies tikai pārbaudes spēlēs.

22 gadus vecais Skvorcovs visu līdzšinējo karjeru ir aizvadījis SK «Liepājas metalurgs» sastāvā, spēlējot gan jauniešu komandu sastāvos, gan arī pieaugušo komandas sastāvā Baltkrievijas un Latvijas čempionātos.

Iepriekšējā sezonā Baltkrievijas atklātajā čempionātā Skvorcovs 50 regulārā čempionāta mačos izcēlās ar 15 vārtu guvumiem un 22 rezultatīvām piespēlēm, bet četros play-off mačos guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr Latvijas čempionātā 14 play-off mačos viņš ar septiņiem vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm palīdzēja komandai izcīnīt kārtējo Latvijas čempiona titulu. Skvorcovs Latvijas U-18 un U-20 izlašu sastāvos ir spēlējis pasaules čempionātos, bet Latvijas pieaugušo izlases sastāvā pagaidām piedalījies tikai pārbaudes spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu