«Dinamo/Juniors» izcīna zelta medaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas atklātā čempionāta finālsērijas piektajā mačā «Dinamo/Juniors» šodien viesos ar 3:2 papildlaikā  pārspēja «Liepājas metalurga» hokejistus, sērijā triumfējot ar 4-1.

Jau mača 21. sekundē Vladimirs Mamonovs vadībā izvirzīja mājiniekus, bet spēles 31. minūtē «Liepājas metalurga» aizsargs Vents Feldmanis panāca 2:0 laukuma saimnieku labā. Tomēr «Dinamo/Juniors» hokejisti prata atspēlēties un uzvarēt šajā spēlē.

Trešā perioda 9. minūtē Gints Meija samazināja rezultāta starpību, bet 29 sekundes līdz pamatlaika beigām Jānis Straupe panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus pēc papildlaikā nospēlētas minūtes un 36 sekundēm «Dinamo/Juniors» labā guva Juris Upītis.

Par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju tika atzīts «Dinamo/Juniora» uzbrucējs Andris Džeriņš.

Atgādinām, ka sērijas pirmajās divās spēlēs Liepājā «rīdzinieki» uzvarēja ar 4:3 pagarinājumā un 3:0, bet Piņķos uzvaras tika dalītas uz pusēm - trešajā mačā ar 4:1 uzvarēja «Dinamo/Juniors», bet ceturtajā spēlē ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā triumfēja «Liepājas metalurgs».  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu