Diskvalificētajiem Meksikas futbolistiem atkārtotas proves uzrāda negatīvu rezultātu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pieciem Meksikas izlases futbolistiem, kuri tika vainoti dopinga lietošanā, atkārtotas analīzes uzrādījušas negatīvu rezultātu.

Kā izteicās Meksikas Futbola federācija, Losandželosas universitātē veiktās analīzes negatīvu rezultātu uzrādījušas visiem pieciem futbolistiem. Tagad futbolisti pieprasījuši veikt 21. maija analīžu B provju pārbaudi.

Kā ziņots, no Meksikas izlases futbolistiem pagaidu diskvalifikācijas saņēmuši vārtsargs Giljermo Očoa, kurš ikdienā spēlē Meksikas komandā «America», aizsargi Fransisko Havjers Rodrigess no Nīderlandes komandas "PSV Eindhoven" un Edgars Duenjass no Meksikas kluba «Toluca», kā arī pussargi Antonio Naelsons no «Touluca» un Kristians Bermundess no citas Meksikas komandas «Atlante».

Visu vainīgo analīzēs konstatēta aizliegtā viela klenbuterols. Analīzes veiktas treniņnometnes laikā 21. maijā.

Meksikas izlases vadība uzskata, ka pozitīvas analīzes radušās uzturā lietotas nekvalitatīvas gaļas dēļ.

Pagājušā gada prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» laikā klembuterola lietošanā tika pieķerts arī vēlākais uzvarētājs Alberto Kontadors no Spānijas. Arī viņš pozitīvajās dopinga analīzēs vainoja nekvalitatīvu gaļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu