«Divarpus vīri» ar Kačeru piesaista rekordlielu skatītāju skaitu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Seriāla «Two And A Half Men» («Divarpus vīri») jaunās sezonas pirmā epizode, kurā galvenajā lomā debitējis Eštons Kačers, sapulcēja pie televizoru ekrāniem rekordlielu skatītāju skaitu - sēriju «Nice to Meet You, Walden Schmidt» noskatījušies 27,7 miljoni amerikāņu.

Iepriekšējās sezonas pirmā sērija piesaistīja vien 14,6 miljonus skatītāju.

Kā ziņots iepriekš, iepriekšējais seriāla galvenās lomas aktieris Čārlijs Šīns atlaists šā gada martā. Kā skaidroja kino un televīzijas kompānija «Warner Bros.», Šīns atlaists par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Pēc producentu vārdiem, pēdējos mēnešos aktieris nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteica komentārus, kas sagandēja darba attiecības.

Vēlāk producenti paziņoja, ka Šīna vietā stāsies Eštons Kačers, tāpēc personāžs, ko atveidoja Šīns, tika «nogalināts». Jaunās sezonas pirmajā sērijā atklājas, ka Šīna varonis gājis bojā, nokļūstot zem Parīzes metro vilciena riteņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu