Divas melnīgsnēja izskata sievietes mēģina izkrāpt naudu (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Aizvadītās nedēļas nogalē viltus sociālās darbinieces kārtējo reizi mēģinājušas apkrāpt kādu sievieti, šoreiz Liepājā, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Kāda sieviete informējusi policiju par to, ka divas melnīgsnēja izskata sievietes ieradušās pie viņas mājās kādā dzīvoklī Liepājā, un, uzdodoties par sociālajām darbiniecēm, mēģinājušas izkrāpt naudu.

Policija atgādina, ka šādi krāpšanas gadījumi gan Liepājā, gan arī citviet Latvijā ir konstatēti vairākkārt, tādēļ iedzīvotājiem, īpaši cilvēkiem cienījamā vecumā, jābūt piesardzīgiem un jāatceras, ka īstie sociālie darbinieki gandrīz nekad neierodas dzīvesvietā bez iepriekšēja brīdinājuma, un viņiem līdzi ir jābūt identifikācijas kartei ar fotogrāfiju.

Redzot vai sastopot aizdomīgas personas (visbiežāk ir sievietes) kas uzdodas par sociālajiem darbiniekiem un it kā vēlas palīdzēt, bez brīdinājuma ierodoties dzīvesvietā, lūgums nekavējoties informēt policiju: 6 34 04 602, 110, anonimi@kurzeme.vp.gov.lv vai arī vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu