Divu dienu svaigēšanas kūre (21)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ballparkjebusites, CC BY-NC-SA 2.0

Šāda divu dienu svaigēšanas diēta lieliski uzmundrina.

Ja vēlaties izskatīties mazliet jaunāks un dzīvīgāks un vienlaikus ātri nomest pāris kilogramu, tā domāta tieši jums. Īsā laikā tā uzlabos jūsu sejas ādu un veselību. Šī diēta ir arī labs sākums grumbu likvidēšanas programmai, to varat papildināt vēl ar vienu dienu ilgu dārzeņu sulu kūri.

Šīs diētas laikā jūs drīkstat ēst tikai svaigus produktus un neko vārītu vai kā citādi gatavotu. Jūsu ēdiens būs svaigi augļi, dārzeņi, jūras augi (izmērcēti), asni, zaļumi, sēklas un rieksti.

Drīkstat apēst arī dažus sausiņus, kas kaltēti ne vairāk kā 48-50 °C temperatūrā.

Ja vēlaties, šo diētu varat ievērot arī 3 dienas vai vēl ilgāk (ir cilvēki, kas pārtiek galvenokārt no svaigiem produktiem visu gadu). Atkarībā no savām vēlmēm, gadalaika vai pašsajūtas diētas laikā varat 50-75 % no savas ēdienkartes lietot svaigā veidā. Arī receptes varat izvēlēties pēc patikas, taču, ja nolemsiet pievērsties svaigēšanai ilgāk, jums lieti noderēs laba svaigēšanas recepšu grāmata.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu