DJ Ella nodibina savu ierakstu leiblu un ar Tito Torres izdod albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dziedātāja Elīna Fūrmane, kura deju mūzikas pasaulē pazīstama ar pseidonīmu DJ Ella nodibina savu ierakstu leiblu Dstyle Music un sadarbībā ar savu draugu un kolēģi no Šveices - dīdžeju un producentu Tito Torres izdod jaunu internacionālu deju mūzikas projektu «Children of The Night». Albuma prezentācija notiks 27. maijā klubā - restorānā «Dstyle» plkst. 22:00. 

Elīna Fūrmane: «Esmu ļoti priecīga par paveikto darbu un ceru, ka arī klausītajiem patiks. Domāju, ka šīs dziesmas nonāks daudzu dīdžeju rokās visā plašajā pasaulē, bet visvairāk par visu es vēlos, lai cilvēki deju zālēs klausoties šīs kompozīcijas sajustu manis un Tito sūtīto enerģiju - mūsu mīlestību pret saviem klausītājiem.»

Albumā iekļautas 10 Elīnas Fūrmanes un DJ Tito Torres sarakstītas, kā arī pašu producētas kompozīcijas progressive house stilā. Albums tiks izdots ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī Tito mājvietā Šveicē - un Dubajā. Pirmais albuma singls «Walk Me By» jau iekarojis savas pozīcijas Šveices nacionālajā deju mūzikas topā sasniedzot augsto 3. vietu.

Dīdžejs un producents Tito Torres īstam klubu mūzikas ekspertam komentārus neprasa – viņš savulaik bijis rezidents Ibizā (klubos Pacha, Amnesia, El Divino un Space), kā arī spēlējis visā pasaulē sākot no Buenosairesas līdz Amsterdamai, beidzot ar Maiami un Dubaju. Vairāk informācijas par DJ Tito Torres atradīsiet šeit: «tito-torres.com».

Jau augusta sākumā DJ Ella dosies uz Šveici, lai kopā ar Tito lielākajā šīs valsts deju mūzikas festivālā Street Parade prezentētu jauno albumu. Vairāk informācijas: «thelovemobile.ch». Šis ir viens no Šveices lielākajiem deju mūzikas pasākumiem un katru gadu to apmeklē aptuveni miljons cilvēku.

Klubs – restorāns Dstyle albuma prezentācijas naktī būs pārvērties par DJ Ellas un Tito Torres Children of The Night - nakts bērnu pasauli. Uz pasākumu tiek aicināti visi interesenti – deju mūzikas fani, draugi un mediju pārstāvji. Apmeklētājus gaida neaizmirstama ballīte. Pasākuma programmā jaunā albuma dziesmu atskaņošana kopā ar DJ Ellu, Dstyle dejotāju šovs, savukārt nakts turpinājumā performance no Tito Torres un citi pārsteigumi. «Tādas dekorācijas Dstyle jūs vēl nebūsiet redzējuši! Puiši no Culte Bizzare ir īpaši pacentušies un es pati ar nepacietību gaidu kā no ierastā Dstyle interjera tiks pārveidota Children Of The Night pasaule. Tas būs iespaidīgi!» atklāj Ella.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu