Dobeles novada pašvaldība izsolīs 3,57 hektārus neapbūvēta zemesgabala Bērzes pagastā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dobeles novada pašvaldība 12.martā plkst.14 pašvaldības mazajā zālē plāno rīkot atklātu izsoli neapbūvētam zemesgabalam «Šalkas» 3,57 hektāru platībā Bērzes pagastā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kā liecina pašvaldības informācija, zemesgabals «Šalkas» 3,57 hektāru platībā ir iznomāts līdz 2016.gada 31.decembrim un tā ieguvējs būs zemes nomas līgumā atrunāto saistību pārņēmējs.

Izsoles sākumcena ir 10 000 eiro, solis noteikts 300 eiro. Izsoles dalībniekiem līdz 10.martam jāreģistrējas un pašvaldības kasē jāiemaksā dalības maksa 30 eiro un drošības nauda 1000 eiro apmērā.

Ar izsoles noteikumiem interesenti var iepazīties Dobeles novada pašvaldībā.

Kā liecina pašvaldības arhīva informācija, izsolāmā neapbūvētā lauku apvidus zemes vienība ir piešķirta pašvaldībai personisko palīgsaimniecību vajadzībām 2009.gada novembrī, pildot Ministru kabineta 2009.gada 1.septembra noteikumus «Kārtība, kādā nosaka valstij un pašvaldībām piekrītošo lauku apvidu zemi, kura turpmāk izmantojama zemes reformas pabeigšanai, kā arī valstij un pašvaldībām piederošo un piekrītošo zemi».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu