Dodoties uz izsaukumu, policiju sagaida šokējošs pārsteigums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hellebardius, CC BY-NC-ND 2.0

Laimīgi beidzies kāds šokējošs notikums Spānijā, Alikantes pilsētā, kur kāda māte iemetusi kanalizācijā savu jaundzimušo, vēsta ārvalstu mediji.

Divas dienas vecais zēns tika izvilkts no kanalizācijas caurules pēc tam, kad kāds kaimiņš bija ziņojis policijai par aizdomīgām skaņām, domādams, ka caurulē iesprūdis kaķis.

Ierodoties notikuma vietā, policija ar šausmām atklāja, ka tas nav vis kaķis, bet gan cilvēkbērns, kas ietīts polietilēna maisā, kurā izdurts caurums, lai bērns varētu elpot.

Policija lēš, ka bērns kanalizācijā pavadījis 40 stundas. Bērns nogādāts slimnīcā ar dažādām traumām. Viņa stāvoklis ir smags, bet dzīvībai briesmas nedraudot.

Policijai izdevies noskaidrot bērna māti - tā ir kāda 26 gadus veca sieviete, kas skaidrojusi, ka viņai neesot bijis naudas aborta veikšanai. Pagājušajā piektdienā sieviete ieradusies slimnīcā un paziņojusi, ka viņai bijis spontānais aborts.

Policija sievieti arestējusi aizdomās par slepkavības mēģinājumu.

jaundzimušo mazuli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu