Doma laukumā notiks Atmodas laikam veltīts koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

3.maija vakarā Doma laukumā, notiks Neatkarības atjaunošanas dienas ieskaņas koncerts «Ar domu par rītdienu», kurā uzstāsies Latvijas mūziķi.

Atmodas laikam veltītajā koncertprogrammā «Ar Domu par rītdienu» uzstāsies dažādi mūziķi, to vidū būs Goran Gora, Renārs Kaupers, Kārlis Kazāks, Intars Busulis, Anete Kozlovska, kā arī grupas «Triānas parks», «Astro’n’out», «The Sound Poets», «Dagambu», «Otra puse» un citi mākslinieki.

Koncertam ir izvēlēts īpašs formāts, un tas paredz, ka mūziķi dziedās ne tikai savas, bet arī pašu aranžētas, taču visiem labi zināmas dziesmas no 80. un 90.gadiem. Gan mūziķi, gan pasākuma režisors Kaspars Zvīgulis uzskata, ka šai jābūt citādai Atmodas piemiņai - ar cieņu pret cilvēkiem, kas piedalījās Atmodas laika notikumos, un ar domu par Latvijas nākotni.

Koncerts Doma laukumā sāksies plkst.21.15, un tas tiks translēts arī Latvijas Televīzijā. Koncerta dalībnieki aicinās skatītājus ziedot līdzekļus barikāžu laikam veltītas vitrāžas izveidei Doma baznīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu