Dombrovskis nekomentē KNAB paziņojumu par Rozentāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) pagaidām nekomentē Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) paziņojumu, ka veselības ministre Baiba Rozentāle, vēl esot Latvijas Infektoloģijas centra vadītāja, par maksu sniegusi lekcijas.

Intervijā Latvijas Radio raidījumam «Krustpunktā» Dombrovskis informēja, ka ir sazinājies ar KNAB un noskaidrojis, ka runa nav gan par interešu konfliktu, bet par pārkāpumiem, kas saistīti ar amatu savienošanu.

«Līdz ko saņemšu detalizētāku informāciju, varēšu to vērtēt,» viņš sacīja.

KNAB laikrakstu «Diena» informējis

Kādu pārkāpumu konkrēti Rozentāle veikusi, KNAB nepaskaidro. No KNAB vēstulē minētajiem pārkāptajiem likuma pantiem par ienākumu gūšanas ierobežojumiem un speciālajiem valsts amatpersonas amata savienošanas ierobežojumiem izriet: Baiba Rozentāle pārkāpumus veikusi, esot valsts amatpersona. Pēdējos astoņus gadus viņa bija Latvijas Infektoloģijas centra vadītāja, tāpēc nedrīkstēja pieņemt darba samaksu no privātajām kompānijām, norāda laikraksts.

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu