Domnieki lems par daudzfunkcionālā centra «Akropole» būvniecību pie Slāvu tilta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes prezidijs šodien nolēma virzīt izskatīšanai domes sēdē daudzfunkcionālā centra «Akropole» būvniecības ieceri pie Slāvu tilta, Maskavas ielā 257.

«Akropole» būs trīsstāvu tirdzniecības, izklaides un biroju centrs Rīgā, Maskavas ielā 257, pie Slāvu tilta ar kopējo platību 200 000 kvadrātmetru. Tur atradīsies modes, skaistumkopšanas un aksesuāru veikali, lielveikals «Maxima» vairāk nekā 10 000 kvadrātmetru platībā, restorāni un kafejnīcas, atpūtas un relaksācijas centri gan bērniem, gan pieaugušajiem, ledus halle, fitnesa klubs, kinoteātri un boulinga klubs. Papildus telpām tirdzniecības un izklaides pakalpojumu nodrošināšanai projektā iecerētas arī biroju ēkas ar kopējo platību līdz 15 000 kvadrātmetru.

Iecerēts, ka tirdzniecības, izklaides un biznesa komplekss «Akropole» varētu tikt atklāts līdz 2010.gada beigām.

Jau ziņots, ka septembra sākumā Rīgas pilsētas arhitekta kolēģija pēc vairāku papildinājumu ieviešanas atbalstīja daudzfunkcionālā tirdzniecības, izklaides un biroju centra «Akropole» būvniecības ieceri.

«Akropolis LV» ir tirdzniecības un biznesa centru attīstītājs, kompānijas «Akropolis UAB» holdinga uzņēmums. «Akropolis UAB» ir viens no lielākajiem nekustamā īpašuma un tirdzniecības centru attīstītājiem Lietuvā, kur patlaban darbojas trīs daudzfunkcionāli šīs kompānijas centri Viļņā, Kauņā un Klaipēdā. «Akropolis UAB» fokusējas uz daudzfunkcionālu centru, liela mēroga projektu attīstību Baltijas valstīs un Bulgārijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu