Domračova uzvar Pasaules kausa sprinta sacensībās biatlonā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par Vācijas pilsētā Oberhofā notiekošā Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma biatlonā 7,5 kilometru sprinta sacensību uzvarētāju sievietēm piektdien kļuva baltkrieviete Darja Domračova.

Domračova ar vienu kļūdu šaušanā finišā par 29,8 sekundēm apsteidza somieti Kaisu Makarainenu, kura šāva ar divām kļūdām, bet trešā vēl 6,6 sekundes nopakaļus finišēja nekļūdīgi šāvusī ukrainiete Oļena Pidhrušina.

Tikmēr pērnās sezonas kopvērtējuma uzvarētāja norvēģiete Tūra Bergere šoreiz ieņēma ceturto vietu, šaušanā kļūdoties trīs reizes, bet kopvērtējuma līdere Gabriela Soukalova no Čehijas bija spiesta samierināties ar 26. pozīciju, nesašaujot četrus mērķus.

Pasaules kausa kopvērtējumā dāmām situācija ir saspringta. Līderpozīciju ar 249 punktiem saglabāja Soukalova, no kuras par trim punktiem atpaliek Ukrainas biatloniste Vaļa Semerenko, bet trešo vietu arī ar 246 punktiem ieņem Irina Stariha no Krievijas.

Semerenko un Stariha piektdien ierindojās attiecīgi sestajā un 20.pozīcijā.

Iedzīšanas sacensības notiks sestdien, bet svētdien paredzēts masu starts.

Šajā Pasaules kausa izcīņas posmā Latvija nav pārstāvēta ar daiļā dzimuma sportistēm, jo Žanna Juškāne un Baiba Bendika šīs nedēļas beigās un nākamās nedēļas sākumā IBU kausa sacensībās Itālijā savā starpā sadalīs Latvijai piešķirto ceļazīmi uz Soču ziemas olimpisko spēļu sieviešu sacensībām.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu