Dons izdevis «Signālu». Noklausies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ar pirmatskaņojumu «Radio SWH» ēterā pirmdien, populārais dziedātājs Dons pēc vairāku gadu muzikālas pauzes Latvijas klausītājiem piedāvā jaunu radiosinglu – [s:41654], kas šodien nonāk Latvijas radiostacijās.

Ņemot vērā to, ka pēdējo gadu laikā Dons ir dzīvojis dažādās pasaules valstīs – ASV, Indijā un Lielbritānijā, arī pati dziesma ir tapusi ārzemēs. «Tā ir veidota Lielbritānijā, kur to radīju kopā ar savu muzikālo kompanjonu Adrien Fauconnet, bet pabeigta tepat, Latvijā – kopā ar Ingusu Bērziņu , Kasparu Ansonu un Krišjāni Geidānu,» saka Dons. Dziesma «Signāls» ir priekšvēstnesis topošajam Dona jaunajam studijas albumam. «Dziesmā «Signāls» klausītāji vēl var dzirdēt «to pašu» Donu, kas bija viņiem labi zināms, taču citos skaņdarbos būs arī jauni muzikāli eksperimenti», atklāj dziedātājs.

Tuvākā iespēja redzēt Donu uz skatuves Latvijā būs tikai augustā – komponista Zigmara Liepiņa 60 jubilejas koncertos «Atgriešanās» 19. augustā Liepājā, 23. augustā Dzintaru koncertzālē, 25. augustā Valmierā un 26. augustā Jēkabpilī. Jātzīmē, ka sēdvietas uz koncertu Dzintaru koncertzālē jau ir izpirktas, tādēļ skatītāji tiek aicināti neatlikt uz pēdējo brīdi biļešu iegādi uz koncertiem Liepājā, Valmierā un Jēkabpilī. Biļetes iespējams iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs un šeit «bilesuparadize.lv».

Tuvākajās dienās skatītājiem būs iespēja redzēt arī dziesmas «Signāls» videoklipu, bet pašu dziesmu būs iespējams iegādāties interneta mūzikas veikalā «doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu