«Double Faced Eels» pavasara tūre ir klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau no 28. aprīļa grupa «Double Faced Eels» būs sastopama lielākajās Latvijas pilsētās ar pavasarim raksturīgiem ekspresīviem rock koncertiem. Šo koncertu laikā būs iespēja uzmest ausi ne tikai grupas pirmo trīs albumu repertuāram, bet arī uzlūkot jaunas dziesmas pirms tās tiks iemūžinātas un ierakstītas vienā no Vācijas studijām. Ja jautāsiet vai sagaidāms ir jauns CD no grupas muzikālajiem metinātājiem – domājams, ka jā!

Jāpiezīmē, ka kāda radoša mēģinājuma rezultātā grupa ir pastrādājusi produktīvi ne tikai  pie sev tīkamā jaunrades materiāla, bet arī radījuši paši savu interpretāciju grupas «Black eyed peas» dziesmai «I gotta feeling». Līdz ar to, sveci zem pūra neturot, apvienība klausītāja ausīm un radiostacijām šo skaņdarbu piedāvās jau maija  vidū.

Savukārt, jau pašā vasaras sākumā «Zušu» brigādi sastapsim vairākos muzikālos notikumos un festivālos gan Latvijā, gan ārpus tās. Vasaras pasākumu maratons grupai sāksies 2. jūnijā, ko ieskandinās festivāls «Infinitus 2012» Kokneses parka teritorijā, kas spilgti atzīmējas kā viens no pirmajiem un lielākajiem šīs vasaras pasākumiem. Savukārt, tūlīt pēc Jāņu dienu svinībām 30. jūnijā grupa maršēs uz saulaino festivālu «Pīlādzis 2012», kurš ikkatru gadu ir spējis iekarot gan muziķu, gan apmeklētāju nedalītas simpātijas.

Pārējo pasākumu kartotēku pirms festivālu oficiālās artistu paziņošanas grupa nav tiesīga izziņot! Tāpēc droši seko apvienībai līdzi čivinātāju portālā, lai par jaunumiem tu uzzinātu pirmais: «twitter.com/#!/doublefacedeels».

«Double Faced Eels» pavasara tūres koncerti:

  • 28. aprīlis, Ventspils –  «Klondaika»
  • 4. maijs, Tukums – klubs «Infinity»
  • 5. maijs, Madona – klubs «Pandas»
  • 11. maijs, Rīga – klubs «Četri Balti Krekli»
  • 12. maijs, Liepāja – «Fontaine Palace»
  • 16. maijs, Jelgava – «Četri Balti Krekli»
  • 18. maijs, Alūksne – klubs «Ideja»
  • 19. maijs, Talsi – klubs «Akts»
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu