«Double Faced Eels» uzsāk pavasara koncerttūri «Vannas Istaba» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš

«Double Faced Eels» uzsāk aktīvu desmit koncertu sēriju pa Latviju ar nosaukumu «Vannas Istaba». Kā jau pats nosaukums liecina, tad visa muzikālā performance grupai risināsies improvizētā, speciāli izveidotā interjera vidē - vannas istabā. Šī tematiskā ideja DFE aizsākās jau 2011.g., kad vairākās Latvijas pilsētās grupa viesojās ar tūri «Virtuve» – kā atceras grupa: «Tas bija jaudīgi, jo priecējām skatītājus ne tikai ar gaumīgiem bāru trikiem, bet arī uzkarsējām ar kārtīgu uguns šovu». 

«Vannas Istabas» tūrē grupa grasās prezentēs gan jaunas kompozīcijas, gan vecos labos hitus. Neiztrūkstošs elements būs arī grupas īpašais apģērbs, jo, iespējams, kāds pat uzstāsies formātā, ko TV uzdrošinās rādīt tikai pēc 24:00. Tāpēc sorry, bet ieeja koncertos tikai no astoņpadsmit.

Kaut arī dāvanu laiks ir garām, tomēr grupa sola līdzi ņemt veselu dāvanu vannu, jo koncerta norises vietās ir paredzēti vairāki aktīvi konkursi un atrakcijas, ko piedāvā tūres sadarbības partneri un atbalstītāji. Būs iespējas tikt pie ziepēm, vannas bumbām un vannas sāls, kas pēc kārtīga koncerta apmeklējuma varētu noderēt. Ja uzvedīsies pietiekami «crazy», tad grupa sola parūpēties arī par slapjākajiem faniem – tie varētu tikt pie īpašiem grupas «Double Faced Eels» veidotiem fanu T-krekliem.

Ar «Double Faced Eels» tūres koncertos tiekamies:

  • 13. martā (Jelgava – Četri Balti Krekli)
  • 15. marts ( Valmiera – Multiklubs)
  • 16. marts (Ogre – Klubs Hauze)
  • 22. marts (Rīgas – Četri Balti Krekli)
  • 29. marts (Liepāja – Fontaine Palace)
  • 6. aprīlis (Skrīveri – īpašs pasākums)
  • 12. aprīlis (Rīga – Pie L-Tipa)
  • 13. aprīlis (Madona – Klubs Pandas)
  • 20. aprīlis (Aizkraukle – Klubs La Palma)
  • 17. maijs (Rīga – Rokkafejnīca)

Savukārt, jau 28.februārī 22:30 grupa performēs akustiski «Forumcinemas», «Kino nakts» un «Mīlestības Svētku» noslēguma pasākuma ietvaros.

Un, jau šo piektdien, 1. martā, 12:00 Marka no DFE sniegs interviju radio «Spin FM» ēterā, tiešraidē no Ķīpsalas, kur par «Double Faced Eels» plāniem tiks pavēstīts, kas īpašs saistībā ar 6. un 8. martu.

Seko līdzi grupas jaunumiem https://twitter.com/doublefacedeels esi kreatīvs un saņem ielūgumus uz koncertiem. Sīkāks info vēl sekos...

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu