Drāma Cēsu pusē: Lode atsitienā, iespējams, trāpa malā stāvošā auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kas īsti notika [s:41231]- to noskaidros izmeklēšana.

Policijas skaidrojums ir šāds - kāda policijas ekipāža dzinusies pakaļ dzērājšoferim, kurš nav apstājies. Notika apšaude, un viena lode, iespējams, atsitoties no braucošas mašīnas traipījusi citā - malā stāvošā auto, kurā atradās cilvēks, ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Neviens nav cietis, taču bojātā spēkrata īpašnieks pieprasa materiālo un morālo kompensāciju.

Portāls «Apollo» jau ziņoja, ka policisti otrdienas vakarā tikai pēc tam, kad izdarīja vairākus brīdinājuma šāvienus, aizturēja pamatīgi iereibušu šoferi, kurš bēga no likumsargiem.

Valsts policijā portāls «Apollo» uzzināja, ka plkst.18.20 Cēsu novada Vaives pagasta Krīvos, uz autoceļa Cēsis-Rāmuļi-Bānūži automašīnas «Audi 80» vadītājs nav pakļāvies policijas darbinieku prasībām apturēt transportlīdzekli, turklāt šoferis, apdraudot policista dzīvību un veselību, mēģināja viņam uzbraukt.

Lai automašīnu apturētu, pielietots dienesta šaujamierocis un automašīnas virzienā raidīti trīs šāvieni.

Kad automašīna apturēta, konstatēts, ka tās vadītājs, 1979. gadā dzimis Vaives pagasta iedzīvotājs, ir 3,94 promiļu alkohola reibumā.

Par notikušo noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un par nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām.

Saistībā ar notikušo policijā ar iesniegumu vērsies 1978. gadā dzimis Vaives pagasta Krīvu iedzīvotājs, automašīnas «Toyota Land Cruiser» vadītājs, kas atradās netālu no notikuma vietas. Vīrietis informējis, ka sabojāts viņam piederošās automašīnas spidometrs un izsaka aizdomas, ka spidometrs sabojāts notikuma laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu