Dramatiski beidzas tēva un dēla kopīgās medības Francijā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: England, CC BY-NC-SA 2.0

Kāds 14 gadus vecs zēns Francijā izdarījis pašnāvību pēc tam, kad medību laikā nejauši ievainojis savu tēvu, ziņo «Daily Mail.»

Tēvs un dēls bija devušies medībās Francijas Alpos, valsts dienvidu daļā. Zēns bija nejauši paslīdējis uz nokritušām koku lapām un šajā brīdī, nejauši nospiežot ieroča mēlīti, dēls bija iešāvis savam 42 gadus vecajam tēvam kājās.

Policija ziņoja, ka zēns piezvanījis kādam no ģimenes locekļiem, kurš par negadījumu informējis atbildīgās iestādes. Kad zēns pamanīja, ka viņa tēvs ir miris, viņš ieroci pavērsa pret sevi.

«Diemžēl ierocis bija nonācis 14 gadus veca zēna rokās, kaut arī pieauguša cilvēka pavadībā medīt atļauts tikai sākot no 15 gadu vecuma,» notikušo komentēja vietējās medību apvienības prezidents.

Medības neatbalstošās organizācijas pēc negadījuma pieprasījušas striktākus drošības noteikumus un medību aizliegumu svētdienās.

Francijas Nacionālā Savvaļas dzīves un medību padome (ONCFS) ziņo, ka pagājušā gada laikā Francijā bijuši 179 medību negadījumi, 21 no tiem beidzies letāli.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu