Draud uzspridzināt Liepājas domi; policija sola asi reaģēt (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdienas vakarā likumsargi Liepājā saņēmuši informāciju, ka pilsētas domē ievietots spridzeklis. Pārbaudot objektu, policisti nekādu apdraudējumu nefiksēja, vēsta Latvijas Televīzija.

Par to, ka Liepājas domes ēkā ievietots spridzeklis uz tālruni 112 pirms plkst.21 ziņojis kāds anonīms vīrietis. Notikuma vietā ieradās gan valsts, gan Liepājas pašvaldības policija, glābēju brigāde un mediķi. Apsekojot objektu, kas prasīja vairākas stundas, atklājās, ka tas bijis viltus izsaukums.

Kā ziņo televīzija, līdzīgs zvans par iespējamu spridzekli Liepājas domē saņemts arī 2005.gadā, savukārt pērn anonīmi ļaundari vairākkārt draudējuši spridzināt dažādus objektus pilsētā - Karostas tiltu un tirdzniecības namu «Kurzeme».

Policijas pārstāvis Gints Ešenvalds pastāstīja, ka ir uzsākti kriminālprocesi, un «vēl palicis niecīgs solis, kas jānoskaidro, iespējams, ka mums jau ir šeit šī persona, kas ir zvanījusi un pieteikusi šo viltus izsaukumu».

Ešenvalds uzsver, ka pret šiem anonīmajiem zvanītājiem Valsts policijas attieksme būs ļoti asa un ļaundari tiks sodīti likumā noteiktajā kārtībā.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu