Drifta zvaigznes jau rīt Biķerniekos, arī 13 gadus vecs pilots (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Prodrift.lv

Jau šajā nedēļas nogalē Biķernieku trasi pārņems iespaidīgas sānslīdes un pamatīgi dūmu mutuļi, jo Latvijā viesosies Eiropas spēcīgākais drifta seriāls – «Drift Allstars». Pašas sacensības notiks sestdien, tomēr skatītājiem būs ko redzēt arī jau piektdien – pa dienu Biķernieku trasē tiks aizvadīti brīvie treniņi, savukārt vakarā iespaidīgie drifta spēkrati dosies spilgtā parādes braucienā pa Rīgas ielām, «Apollo» pastāstīja pasākuma pārstāve Elīne Berķe.

Šobrīd dalību apstiprinājis 45 dalībnieks, tomēr domājams, ka uz vietas sacensību dienā vēl pienāks klāt dalībnieki, kas nav veikuši reģistrāciju iepriekš. Apstiprināto braucēju sarakstā redzami tādi tautā iemīļoti vārdi kā Jānis Eglīte, Gvido Elksnis un Ivo Cīrulis. Cīņā par pjedestālu centīsies iesaistīties arī Ropažus pārstāvošie Edmunds Ērglis un Elvijs Ķezis.

Spilgtākie ārzemju uzvārdi ir Somijas labākais drifteris Juha Rintanens, Latvijā plašu slavu ieguvušais 2011. gada Polijas drifta čempions Pāvels Trela, divkārtējais «Drift Allstars» vicečempions, īrs Naidžels Kolfers un Norvēģijas čempions Ole Jāgers, kurš tāpat kā Kolfers Latvijā viesosies pirmo reizi. Īpaša uzmanība tiks pievērsta arī 13 gadus jaunajai drifta sensācijai no Īrijas – Džekam Šenehenam, kurš startē «Monster Energy» krāsās ieturētu Nissan 200SX.

Iespaidīgais drifta auto parādes brauciens 02.08.2013 20.00 startēs ārā no Biķerniekiem un pa Brīvības ielu dosies uz Doma laukumu Vecrīgā. Vienīgā atkāpe no Brīvības ielas šajā maršrutā būs pie VEF tilta, jo tas tiks apbraukts pa Vairoga, Ieriķu, A. Čaka un Pērnavas ielām. Tālāk maršruts līdz pat Raiņa bulvārim turpināsies pa Brīvības ielu, bet tālāk caur Smilšu ielu notiks iebraukšana Vecrīgā. Domu laukumā interesantiem būs iespēja aplūkot krāšņos drifta automobiļus un brīvā atmosfērā satikt pašus braucējus līdz plkst.21.20

Biļešu cena iepriekšpārdošanā («www.bilesuserviss.lv») ir 7 lati, savukārt uz vietas tās būs iegādājamas par 8 latiem. Tāpat uz vietas par 15 latiem būs iespējams iegādāties ieeju uz dalībnieku parku, savukārt par 20 latiem tiks tirgotas VIP biļetes, kas nodrošinās ieeju gan dalībnieku parkā, gan speciālā dalībnieku parka VIP tribīnē. Ieeja uz piektdienas brīvajiem treniņiem maksās 2,5 latus. Bērniem vecumā no 10 līdz 16 gadiem ieeja maksās 3,5 latus, bet bērniem zem 10 gadiem, invalīdiem un pensionāriem ieeja būs bez maksas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu