Drīz pēc nāves demonstrēs šovu ar Pistoriusa nošautās draudzenes piedalīšanos (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Dienvidāfrikas televīzijā tiks demonstrēts slavenību realitātes šovs ar slavenā sprintera Oskara Pistoriusa nogalinātās draudzenes piedalīšanos, piektdien atklāja raidījuma producenti.

Jamaikā uzņemtajā šovā blondā modele Rīva Stīnkempa ar vairākām vietējām slavenībām sacentās par balvu miljons randu (59 600 latu) apmērā.

Raidījuma «Tropika Island of Treasure» veidotāji neplāno to atcelt, un šova pirmā sērija paredzēta sestdien, tikai divas dienas pēc viņas nošaušanas.

Kā jau ziņots, žurnāla FHM bijusī vāka modele Svētā Valentīna dienā tika nošauta sava partnera Pistoriusa mājā. Viņš apsūdzēts Stīnkempas slepkavībā.

«Mēs sērojam ar Rīvas ģimeni un draugiem un cenšamies aptvert šo šokējošo traģēdiju,» paziņoja šova producente Samanta Mūna. «Taču pēc ilgas apspriešanās esam nolēmuši demonstrēt «Tropika Island of Treasure 5» kā plānots.»

«Šīs nedēļas sērija būs veltīta Rīvas piemiņai,» viņa piebilda.

Kā zināms, Pistoriuss, kuram ir amputētas abas kājas un kurš skriešanai izmanto īpašas protēzes, pagājušajā vasarā piedalījās Londonas Olimpiādē. DĀR sportists kļuva par pirmo cilvēku ar invaliditāti spēļu vēsturē, kurš sacenties ar pasaules labākajiem atlētiem.

Rīva atbilstību tropiskam šovam varat vērot FHM fotsesijas aizkulišu video rullītī:

Šova reklāmas video:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu