Dūmota cūkas šķiņķa šķēlītes ar sieru (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/nickcummins/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

4 šķēlītes dūmotas cūkgaļas (šķiņķis, karbonādes gabals vai krūtiņa)
4 šķēlītes siera
sinepes

Pagatavošana:

Dūmotās gaļas šķēlītes pārziež ar sinepēm, pārliek plānu siera šķēlīti, satin veltnī, pārsien ar noplaucētu baltu diegu. Cepeškrāsnī uz pannas sakarsētos taukos cep , līdz veidojas kraukšķīga garoziņa. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, skābētiem gurķiem.

Ēdienu var pasniegt arī aukstu. (Pēc cepšanas jānoņem diegs.)

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu