Dusmīga līgava iesūdz tiesā kāzu video veidotāju. Noskaties ierakstu! (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

26 gadus vecā Monika un 33 gadus vecais Fēliks apprecējās 2012. gadā. Līgava pēc kāzām cerēja saņemt īpašu video, kas iemūžinātu šo īpašo notikumu. Tomēr pēc video noskatīšanās līgava bija tik ļoti neapmierināta ar uzņemto video, ka iesūdzēja tiesā mediju kompāniju, pieprasot 100 000 dolāru.

Tagad Monika un viņas tēvs cīnās ar mediju kompāniju «Visualaz», kura viņuprāt, sabojāja visas viņu skaistās atmiņas ar savādiem skaņu efektiem un viltus aplausiem. «Kad es noskatījos savu kāzu video, tas izklausījās tā, it kā es skatītos epizodi no Seinfīldas. Tas tiešām bija smieklīgi». Viņa video raksturoja kā briesmīgāko lietu pasaulē. Vēl Monika pastāstīja, ka viņa bijusi histērijā un viņai gandrīz bijis nervu sabrukums. Turklāt, Monika saka, ka video neesot iekļauti vairāki svarīgi brīži no kāzām. Kā jums šķiet, vai video tiešām ir tik briesmīgs?

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu